MENIU

Cele mai bune oferte la imprimante laser

Cele mai bune oferte la imprimante laser. Dacă aveți nevoie de o imprimantă, acest articol vă poate ajuta. Aici găsiți cele mai bune oferte la imprimante laser de pe piață.

Noi am realizat o selecție a celor mai avantajoase produse, însă dacă doriți să consultați întreaga listă cu imprimante laser aflate la reducere, click AICI.

Cele mai bune oferte la imprimante laser monocrom

Imprimanta multifuncțională laser monocrom produsă de Samsung are o reducere de 30 la sută și este proiectată pentru simplificarea fluxului de lucru.

Dispune de funcțiile de imprimare, copiere și scanare, oferind flexibilitate și eficiență.

O puteți cumpăra de AICI.

O altă multifuncțională laser foarte bună este cea produsă de Panasonic.

Are o rată de imprimare rapidă, de 28 de pagini pe minut, casetă pentru hârtie de 500 de coli și alimentator automat de documente.

Este un model foarte eficient pentru cei care vor să imprime rapid un număr mare de coli și are un discount de 19 la sută.

O puteți achiziționa de AICI.

Cele mai bune oferte la imprimante laser color

Sud-coreeni de la Samsung vă oferă o imprimantă color de înaltă clasă.

Cu ajutorul ei puteți imprima wireless și să transferați fără efort documente. Este o imprimantă laser extrem de simplu de folosit și cu capacități grafice excelente.

O găsiți, cu o reducere de 18%, AICI.

Xerox este una din companiile cele mai respectate când vine vorba de imprimante.

Multifuncționala laser color dispune de un procesor extrem de puternic și este dotată cu sistemul de imprimare Hi-Q LED, care oferă imagini de înaltă rezoluție.

Puteți profita de această ofertă excelentă AICI.

Mai multe articole despre:
Cele mai bune oferte la imprimante laser