MENIU

Cele mai bune oferte la hrană pentru pisici

Cele mai bune oferte la hrană pentru pisici. Dacă dețineți o felină, în acest articol veți găsi cele mai avantajoase oferte la hrana pentru pisici.

Noi am realizat o scurtă selecție a produselor, însă puteți consulta întreaga listă cu alimente pentru pisici aflate la reducere dacă intrați AICI.

Cele mai bune oferte la hrană pentru pisici

Royal Canin produce printre cele mai bune alimente pentru pisici de pe piață. Dacă aveți un pisic mic, de până în patru luni, atunci hrana Babycat este alegerea potrivită.

Este o perioada critică, având în vedere că imunitatea asigurată de către mamă scade în această perioadă. Cu aceste alimente asigurați o trecere lină la mancare solidă și consolidați siguranța digestivă a pisicii.

Puteți cumpăra pachetul economic de AICI.

Pentru pisici mai mari, de până într-un an, recomandăm pachetul Kitten de la Royal Canin. În perioada de creștere, aparatul digestiv al pisoiului este imatur, însă combinația de nutrimente ajută la o digestie optimă și corectă.

Reduce mirosul fecalelor datorită conținutului bogat de proteine și asigură o creștere armonioasă a piscii.

Găsiți acest pachet, cu o reducere de preț de 17 la sută, AICI.

Cele mai bune oferte la hrană pentru pisici

Dacă aveți o pisică mofturoasă, atunci alimentele Exigent de la Royal Canin sunt cea mai bună soluție.

Stimulează apetitul pisicii și oferă frumusețe blănii. De asemenea, ajută la menținerea greutății ideale și este extrem de sănătoasă.

Pachetul de 10 kilograme beneficiază de un discount substanțial de care puteți profita AICI.

Hrana uscată pentru pisici Sanabelle Dental îmbunătățește igiena dentară a pisicii. Conține fibre din plante și are o aromă atractivă.

Forma crochetei încurajează pisica să mestece și astfel să își curețe dinții.

O găsiți AICI.