MENIU

Cele mai bune oferte la hard disk-uri externe

Cele mai bune oferte la hard disk-uri externe. Dacă sunteți în căutarea unor variante externe de stocare a informațiilor atunci acest articol vă va ajuta.

Noi am realizat o selecție a celor mai avantajoase oferte de pe piață la hard disk-uri externe, însă puteți consulta întreaga listă cu produse AICI.

Cele mai bune oferte la hard disk-uri externe

Cu o capacitate de 500 de Gb și o mărime de doar 2,5 inci, hard-disk-ul extern Toshiba Canvio Basics este ideal pentru orice fel de utilizator.

Este echipat cu tehnologia USB 3.0 și are o rată de transfer excelentă. Funcționarea plug and play este simplă și poate fi utilizat cu Microsoft Winows fără necesitatea instalării unui software.

Puteți cumpăra acest hard disk portabil de AICI.

Proprietăți similare are și modelul HDD extern Seagate Expansion. Cu 500 de GB și o viteză de 5400 rpm, este un companion de încredere.

Pentru a-l folosi, trebuie doar să îl conectați prin portul USB și este recunoscut automat de calculator.

Îl puteți achiziționa, cu o reducere consistentă de preț, de AICI.

Cele mai bune oferte la hard disk-uri externe

Cu un discount de 20 la sută, hard disk-ul extern WD My Passport Ultra este un dispozitiv elegant, subțire și puternic.

Este la a șaptea generație, modelul My Passport fiind unul dintre cee mai populare modele de pe piață.

Oferă opțiuni de backup flexibile și criptare 256 bit.

Îl găsiți AICI.

Tot de la WD vine și ultima noastră propunere de HDD extern. Modelul Elements Portable dispune de porturi USB 3.0, dar și posibilitatea de a realiza backup pentru documente pe Cloud, folosind contul de Drop Box.

De asemenea, acest hard-disk portabil ajută la îmbunătățirea performanței calculatorului dumneavoastră, eliberând mult spațiu de pe hard disk-ul intern.

Vă puteți convinge de avantajele sale AICI.