MENIU

Cele mai bune oferte la console. Xbox sau Play Station?

Cele mai bune oferte la console și jocuri. Cum examenele sunt pe sfârșite, iar elevii care nu dau Evaluarea Națională sau Bacalaureatul au intrat de mult în vacanță, jocurile devin din nou extrem de populare printre tineri.

În acest articol, vă recomandăm cele mai importante reduceri la console și jocuri de pe piață.

Dacă vreți să accesați direct link-ul cu oferte și discount-uri, click AICI.

Cele mai bune oferte la console și jocuri. Microsoft Xbox

Una dintre cele mai mari reduceri de pe piață este la consola Microsoft Xbox One, de 500 GB. Dacă o cumpărați economisiți 400 de lei.

Această consolă nu are decât un controller și poate fi cumpărată de AICI.

Dacă doriți un Xbox mai avansat, cu jocul Halo inclus și două controllere, din seria Master Chief Collection, atunci tot ce trebuie să faceți este să intrați AICI.

Tot Xbox One, cu aceleași specificații tehnice, doar că jocul inclus este Assassin's Creed Unity, este disponibil la o reducere de preț de 200 de lei, AICI.

Cele mai bune oferte la console și jocuri. Sony Playstation

Marele rival al celor de la Microsoft pe piața de console este Sony. Modelul Play Station 4 este unul dintre cele mai populare printre tineri.

Dacă sunteți în căutarea unei astfel de console și vreți să scutiți și 200 de lei din prețul original, atunci tot ce trebuie să faceți este să o cumpărați de AICI.

Pentru cei care își doresc un Play Station 4 de culoare albă, avem și un mic discount, de 100 de lei.

Arhitectura consolei este bazată pe un design modern, cu un sistem de răcire performant, dar și cu o dimensiune redusă.

Vă puteți convinge de toate aceste avantaje AICI.

Cele mai bune oferte la console și jocuri. Nintendo Wii

Consola Wii rămâne încă un mod distractiv de a petrece timpul în familie. Cu un preț mult sub concurență și câteva jocuri foarte amuzante, precum Mario Kart, puteți achiziționa acest gadget de AICI.