MENIU

Cele mai bune ceaiuri pentru slăbit

3 ceaiuri pe care este bine să le bei în fiecare zi

Silueta perfectă, frumusețea veșnică și tinerețea fără bătrânețe sunt idealurile fiecăruia dintre noi. Și dacă s-ar putea obține fără efort ar fi și mai bine. Iată ce plante vin în ajutorul tău!

Chiar dacă pare greu de crezut că o plantă te poate ajuta să fii în formă, testează această teorie pe propria ta piele și te vei convinge de rezultate.

Asta nu înseamnă că poți să faci excese alimentare și să te aștepți ca o simplă cană de ceai să șteargă cu buretele greșelile comise.

Învață să ai o măsură în toate și să îți asculți organismul, el știe cel mai bine de ce alimente are nevoie.

Urzica, sursă bogată de antioxidanți

 

 Una dintre cele mai hrănitoare plante, deși este un pic dificilă de recoltat datorită țepilor destul de incomozi pentru pielea ta, are un conținut ridicat de clorofilă, minerale, vitamine și antioxidanți.

Ideală pentru a sprijini buna activitate a ficatului și a rinichilor, având efect depurativ, te va ajuta să combați retenția de apă și să elimini mai ușor toxinele acumulate mai ales la nivelul colonului.

Dacă te confrunți cu problema constipației apelează cu toată încredera la ceaiul din senna, această plantă îți va oferi un efect ușor laxativ și colonu tău va funcționa corespunzător ulterior.

Păpădia are efect detoxifiant

 

Principala acțiune a acestei plante este de a neutraliza aciditatea din sânge, contribuind într-o formă activă la detoxifierea întregului organism și totodată oferindu-i o cantitate semnificativă de minerale și vitamine.

Poți să combini această plantă cu ghimbirul, adaugă 2-3 centimetri de ghimbir ras la un litru de apă fiartă în care ai adăugat o linguriță de plantă de păpădie și lasă la infuzat 5-10 minute, apoi consumă-l pe parcursul întregii zile.

Află mai multe despre ceaiurile de slăbit AICI

Mai multe articole despre:
slăbit păpădie ceaiuri