MENIU

Cele mai bine vandute piese din colectia Andreea Raicu. Preturi accesibile

Rochii, fuste, camasi si alte articole de imbracaminte foarte interesante din colectia Andreea Raicu inregistreaza vanzari ridicate si au preturi accesibile.

Va prezentam 5 piese vestimentare din colectia Andreea Raicu, care sunt disponibile pe shop.andreearaicu.ro si au preturi foarte bune.

Toate piesele colectiei Andreea Raicu pot fi vazute AICI.

Colectia Andreea Raicu – Fusta conica din stofa

Fusta conica din stofa este un model clasic reinterpretat intr-o maniera sexy si este cea mai vanduta piesa vestimentara din colectia Andreea Raicu. Stofa moale se asaza perfect pe linia corpului, iar despicatura lasa piciorul la vedere da libertate de miscare si are, totodata, un efect de alungire a siluetei. Pretul ei poate fi gasit AICI.

Colectia Andreea Raicu – Camasa eleganta

Camasa eleganta din vascoza este o alternativa feminina la clasica camasa office. Detaliile din zona decolteului pot fi lasate sa cada lejer sau pot fi purtate in jurul gatului imitand colierul choker, un accesoriu in tendinte. Oferta completa poate fi gasita AICI.

Colectia Andreea Raicu – Rochie de zi cu buzunare

Un croi clasic, adaptat trendurilor actuale, intr-o rochie de zi cu buzunare care se potriveste tuturor tipurilor de silueta. Rochia comoda isi pastreaza structura, iar pliul iti ofera si mai multa libertate de micare. Oferta o gasiti AICI.

Colectia Andreea Raicu – Rochie office cu maneca lunga

Aparent simpla, o rochie office cu maneca lunga va surprinde cu ajutorul efectului pe care nasturii de pe spate il confera. Partea de sus, usor bluzata poate ascunde anumite imperfectiuni, iar volumul care se creeaza este unul interesant. Pretul poate fi gasit AICI.

Colectia Andreea Raicu – Rochie de zi cu maneca lunga

O rochie de zi cu maneca lunga pe care poti sa o porti cu usurinta si in anotimpul rece, acest model simplu iti ofera numeroase variante de styling. O rochie de zi cu maneca lunga ce poate fi purtata cu niste cizme lungi, un cardigan si o centura lata. Croiul drept si lungimea se potrivesc atat minionelor cat si femeilor inalte. Pretul rochiei poate fi gasit AICI.

Mai multe articole despre:
rochii colectia andreea raicu