MENIU

Cele mai avantajoase promoții la aparate de aer condiționat

Cele mai avantajoase promoții la aparate de aer condiționat. Cum temperaturile încep să crească, iar vara să devină tot mai călduroasă, vă oferim câteva dintre cele mai bune oferte la aparate de aer condiționat.

Dacă sunteți în căutarea unui astfel de aparat, atunci puteți accesa această listă, în care găsiți toate produsele disponibile. Click AICI!

Cele mai avantajoase promoții la aparate de aer condiționat

Mai jos, vă prezentăm o selecție a celor mai bune oferte, dar și câteva sfaturi despre cele mai eficiente modele de pe piață.

Dacă doriți un aparat de aer condiționat robust, sigur și eficient, atunci modelul Star-Light Inventer, din clasa A++, cu 12.000 BTU, este una dintre cele mai bune alegeri.

Costă 1.399 de lei și vine la pachet cu kit-ul de instalare. Ajută la atingerea imediată a temperaturii optime și este foarte economicos și silențios. Îl găsiți AICI.

Cele mai avantajoase promoții la aparate de aer condiționat

Puțin mai ieftin, la 1.249 de lei, dar aproape la fel de eficient este modelul Vortex Inverter.

Consumul de energie este foarte redus în cazul său și totuși reușește să acționeze rapid împotriva căldurii. Îl puteți cumpăra de AICI.

Un aparat mai scump, însă diferența de preț este justificată prin ceea ce oferă, este modelul Samsung Smart Inverter. Aparține clasei A+, dar are filtru Full HD și este dotat cu tehnonologia Auto Clean.

De asemenea, aparatul de aer condiționat poate fi folosit la dezumificare. Costă 1.949 de lei și este disponibil AICI.

Cele mai avantajoase promoții la aparate de aer condiționat

Pentru cei care vor și răcoare și mobilitate, atunci aparatul de aer condiționat Heinner, din clasa A, se poate dovedi o afacere bună.

La prețul de 1.149 de lei, cu funcție de încălzire și timer, plus auto-curățare, acest dispozitiv mobil este extrem de practic. Îl găsiți AICI.

Aparatul de aer condiționat Daewoo Inverter, cu o putere extraordinară de 24.000 BTU, este unul dintre cele mai eficiente de pe piață. Silențios și economic, costă 2.999 de lei și poate fi achiziționat de AICI.

Toate aceste produse prezintă reduceri de câteva procente din prețul original.