MENIU

Cele mai avantajoase oferte la hrană pentru animale

Cele mai avantajoase oferte la hrană pentru animale. Aveți un animal de casă și căutați să economisiți bani când îi cumpărați hrană? În acest articol găsiți câteva dintre cele mai bune oferte la aceste produse.

Noi am realizat o listă cu cele mai avantajoase oferte la hrană pentru animale, însă puteți accesa direct lista cu produse AICI.

Cele mai avantajoase oferte la hrană pentru animale. Câini

Alimentele pentru câini Atletic Dog sunt printre cele mai bune de pe piață. Cu gust de miel și orez, pentru câinii adulți, aceste grăunțe beneficiază de un discount de aproape 50 la sută.

Vin într-un sac de 15 kilograme și sunt ideale pentru toate rasele cu activitate normală, dar și pentru cele cu digestie sensibilă.

Le puteți cumpăra de AICI.

Hrana pentru câini Nuova Fattoria este un produs natural cu un conținut ridicat de proteine, care asigură vitalitatea câinilor.

Conține orez și porumb, care sunt glucide digestibile, bogate în carbohidrați, dar și numeroase vitamine și săruri minerale.

Puteți achiziționa un sac de 15 kilograme, cu o reducere de preț de 38%, de AICI.

Cele mai avantajoase oferte la hrană pentru animale. Pești și pisici

Dacă aveți un acvariu, atunci hrana pentru pești JBL NovoGrand, de 12,5 litri, este alegerea perfectă.

Cu un preț redus cu 30% și un raport echilibrat de proteine și grăsimi, cu conținut redus de fosfați pentru a limita creșterea algelor, acest produs este testat dermatologic și nu murdărește apa.

Îl găsiți AICI.

Pisicile sunt printre cele mai răspândite, dar și pretențioase animale de companie. Hrana Royal Canin, pentru pisici sensibile, le va mulțumi, însă, chiar și pe cele mai mofturoase.

Produsul are un discount de 23% și ajută la optimizarea digestiei. În aceste alimente găsiți, orez, proteine, grăsimi, porumb și minerale.

Puteți cumpăra sacul economic, de 15 kilograme, de AICI.