MENIU

Cel puțin 26 de morți, între care și copii, în impactul dintre un microbuz și un TIR, pe autostradă din Mexic - Șoferul și cabina TIR-ului, de negăsit

Cel puţin 26 persoane, printre care și copii, au murit în urma coliziunii între un microbuz şi un TIR, pe o autostradă din statul mexican Tamaulipas. Imaginile postate pe rețelele de socializare relevă dimensiunea dezastrului și asta deoarece, din cele două vehicule, nu a mai rămas decât un munte de fiare. Deși au trecut ore bune de la producerea accidentului, autoritățile nu găsesc cabina camionului implicat în accident, și nici pe șofer, scrie site-ul televiziunii TV Azteca.

Accidentul a avut loc duminică, 14 mai, pe o autostradă care asigură legătura între oraşele Hidalgo şi Zaragoza, în sudul districtului situat la frontiera cu Statele Unite, anunţă autorităţile locale, preluate de mai multe media internaționale.

Cel mai probabil impactul a fost unul foarte violent, având în vederte că cele două vehicule au luat foc după impact, în apropiere de capitala statului Ciudad Victoria. De asltfel, se pare că o mare parte dintre victime au murit carbonizate.

Potrivit Secretarului de Stat pentru Securitate Publică (SSP), după accidentul din Tamaulipas, cabina camionulului implicat în tragedie nu a fost găsită. Se crede că șoferul ar fi decuplat-o de la semiremorca în flăcări și a fugit, relatează Ziarul de Iași.

La câteva ore după tragedie, s-a confirmat că în interiorul microbuzului se deplasau 21 de persoane, o familie întreagă originară din Monterrey, în timp ce șoferul se afla în cabină cu familia, în total cinci persoane.

În interiorul remorcii, soția șoferului era cu un bebeluș de câteva luni, ambii fiind decedați. Celelalte 24 de victime au murit arse, spun autoritățile.

 

 

Mai multe articole despre:
accident mexic morti tir microbuz