MENIU

Cel mai tare truc de pe Google Maps de care nu știai până acum

Google Maps e o aplicație foarte utilă când te afli în trafic. Mai ales că recent a introdus o funcție prin care te informează când e poliția prin preajmă. Totuși, aplicația poate mai mult de atât și are legătură tot cu mașina, dar atunci când o cauți cu disperare. 

Google Maps poate fi aplicația salvatoare care te poate ajuta să-ți găsești mașina rătăcită prin parcările mall-ului sau pe vreo stradă lăturalnică. Dacă uiți pe unde parchezi mașina atunci ar fi bine să folosești aplicația Google. Această funcție te poate ajuta și când călătorești într-un oraș în care nu ai mai fost sau într-o țară străină, pentru că pe aplicație găsești mai ușor. 

Cum poți folosi Maps de la Google ca să-ți găsești mașina

Tot ce trebuie să faci e să nu uiți o serie de pași. Astfel,, după ce ai ajuns la destinație și ai găsit un loc de parcare, tot ce trebuie să faci este să deschizi aplicația. Apeși pe punctul albastru (care indică locația actuală). Îți vor apărea trei opțiuni: să cauți localuri din zonă, să distribui locația ta sau să salvezi locul de parcare. Apeși pe ultima variantă și gata.

Locul unde ți-ai lăsat mașina este bifat pe hartă și nu ar trebui să mai ai nicio scuză că nu o găsești. Dacă apeși pe butonul de „More Info" poți să adaugi notițe, fotografii ale mașinii și timpul rămas de parcare (util în locurile unde plătești cu ora). Ai și un buton de „Share" pe care-l poți folosi să le trimiți altor persoane locația mașinii tale parcate. E util când trebuie să te întâlnești la mașină cu alte persoane.

Google Maps te va anunța când timpul tău a expirat. În acest fel, vei putea evita o amendă și alte neplăceri care îți pot strica ziua. Totodată, într-o parcare pe mai multe niveluri poți să notezi etajul, locul și să faci fotografii. Desigur, funcția e disponibilă pe telefon - Android sau iPhone. 

Sursa

Mai multe articole despre:
iphone google Google Maps Android