MENIU

Cel mai "iubăreț" semn din zodiac

Este guvernat de cea mai mare planetă, Jupiter, este un semn de foc și totodată un semn în continuă mișcare. Săgetătorul iubește cu patimă, intens, mult, este plin de dragoste și o împrăștie în jurul său cu generozitate.

Fire entuziastă, optimistă, dornică de aventură, generoasă, Săgetătorul este mereu curios să afle ce-i rezervă viața. În continuă căutare, nestatornic, este semnul din zodiac îndrăgostit de dragoste și dispus să ofere iubire tuturor celor care au nevoie de ea. Iar faptul că se mișcă foarte mult, călătorește, descoperă locuri noi, îl ajută să-și ducă la îndeplinire această dorință.

Atunci când iubește, Săgetătorul este amuzant, expansiv, fericit, exaltat și intens. Cine are parte, chiar și pentru puțin timp, de dragoste din partea Săgetătorului cunoaște acest sentiment în profunzime și în toate formele sale. În special, femeia din Săgetător este capabilă să arate toate aceste fețe persoanei de care este îndrăgostită.

Îi place viața, îi place iubirea și nu e niciodată în căutarea sufletului pereche. Săgetătorul vrea doar să trăiascăclipa. Iar pentru el a trăi înseamnă a iubi. Majoritatea oamenilor au tendința să caracterizeze acest comportament ca fiind promiscuu, dar lui nici că-ți pasă. Îi place să experimenteze, să facă victime cât mai multe în rândul bărbaților, și al femeilor, de ce nu? Îi plac bărbații cu aceleași trăiri intense, ca ale sale, dar și cei mai domoli, pe care să-i răvășească cu pasiunea ei.

Săgetătorul este independent și se atașează cu greutate de cineva, cu atât mai puțin își ia angajamente față de un partener. Preferă să petreacă și să iubească de câte ori i se ivește ocazia.

Sursa: unica.ro

Mai multe articole despre:
horoscop zodic