MENIU

Cel mai emoţionant dans: de ce a ales un mire să danseze în genunchi, cu mama sa

Luke Rheault este un tânăr din SUA, care a suferit o pierdere irecuperabilă acum 6 ani, când scleroza laterală amiotrofică i-a răpit mama. Un an mai devreme, însă, și-a invitat mama țintuită în scaunul cu rotile la propria nuntă și a dansat alături de ea în genunchi!

Luke Rheault este originar din Tequesta, Florida și s-a căsătorit acum 6 ani. La nuntă, a fost invitată și mama mirelui. Rebeca a fost diagnosticată cu ALS (scleroză laterală amiotrofică) și a trebuit să vină la nunta fiului său într-un cărucior.

Mirele s-a gândit din timp să organizeze un dans special, pe care să i-l dedice în special mamei sale. Atunci când a început muzica, Luke și-a luat mama de mâini și, așezat în genunchi, a început să danseze!

„Îmi amintesc de senzația de disconfort la picioare, pe care am simțit-o în primele momente ale dansului, când m-am aplecat peste ea. După asta, am îngenuncheat și am continuat să dansez. Nici nu m-am gândit la ce impact avea să aibă acest dans asupra oaspeților. Mi-am dorit ca mama să se simtă specială într-un moment ca acela, la nunta mea. Am încercat să fac tot ce era mai bine, pentru ca s-o fac să zâmbească. Nu m-am gândit nici pentru o secundă că acelea ar fi putut fi ultimele clipe petrecute alături de mama. Acum, mă bucur că am făcut acest lucru la timp”, spune bărbatul.

Luke și soția sa Kristeena s-au căsătorit în noiembrie 2008, în Florida. Totuși, mireasa a decis să publice filmulețul pe YouTube abia în martie 2015. Rebeca, mama mirelui, s-a stins la un an distanță de la nuntă. Astăzi, Kristeena, soția tânărului îmbrăcat în costum de mire în 2008, își amintește cu emoție de acel dans, care a orpilat toți oaspeții și i-a făcut să plângă. „Toată lumea a fost atinsă de dans. Lacrimile mele au început să curgă imediat după ce Luke a îngenuncheat și a început să danseze cu ea”, spune femeia.

Sursa: ea.md.

Mai multe articole despre:
dans luke rheault dans emoţionant nuntă dans