MENIU

Cel mai eficient tratament: Patru linguri pe zi şi dispare cancerul

<p>Cel mai eficient tratament: Patru linguri pe zi şi dispare cancerul</p>

Este vorba despre o reţeta concepută de un cercetător rus, profesorul Hristo Mermersky, care şi-a câştigat denumirea de „remediu revoluţionar” pentru faptul că a vindecat de cancer numeroşi oameni.

„Acesta este un aliment pentru vindecarea întregului organism, un aliment care are că efect retragerea cancerului”, susţine profesorul Mermersky.

Secretul constă în faptul că preparatul curată vasele de sânge, rinichii şi ficatul, vindecă inima şi creşte imunitatea. De asemenea, îmbunătăţeşte activitatea creierului, sprijină memoria şi previne infarctul sau accidentele vasculare cerebrale. Mulţi oameni susţin cu convingere că ar fi cel mai eficient remediu împotriva tuturor tipurilor de cancer.

Ingrediente: 15 lămâi proaspete, 12 căţei de usturoi, 1 kg de miere , 400 de grame de grâu încolţit şi 400 de grame de nuci proaspete.

Mărunţeşte împreună grâul încolţit, nucile şi usturoiul curăţat. Da pe răzătoare 5 lămâi cu tot cu coajă şi amestecă-le cu restul ingredientelor. Stoarce apoi sucul celorlalte 10 lămâi şi toarnă-l peste toate ingredientele, omogenizând bine preparatul. Adaugă mierea şi mai amestecă totul o vreme cu o lingură de lemn, apoi toarnă preparatul obţinut în recipiente de sticlă. Depozitează recipientele în frigider timp de 3 zile, după care poţi începe să foloseşti remediul.

Modul de utilizare: consumă preparatul cu 30 de minute înainte de micul dejun, înainte de prânz şi seară înainte de culcare. Dacă foloseşti remediul pentru a combate cancerul, ia câte 2 linguri la fiecare două ore.

Sursa: Secretele.com