MENIU

Cei mai RĂI iubiţi din zodiac. Evită-i cât de mult poţi! Îţi vor face zile amare

Cei mai RĂI iubiţi din zodiac. Evită-i cât de mult poţi! Îţi vor face zile amare

O relaţie are atât părţi pozitive, cât şi părți negative. Nu există om care să nu aibă și o latură egoistă, dar dacă această trăsătură vine la pachet cu manipularea, lucrurile iau o întorsătură neplăcută.

Unele zodii au aceste trăsături mai pronunţate. Deseori noi nu ne vedem aşa cum suntem, de aceea avem nevoie de informaţii din exterior sau de persoane care să ne arate acest lucru.

Berbec

Când un bărbat în zodia Berbec îşi doreşte ceva, face orice este posibil pentru a avea acel lucru. Uneori, aceasta poate fi o atitudine bună, însă, într-o relaţie, nu poate avea unul singur toată atenția. Dacă se întâmplă ca tu să vrei același lucru pe care îl dorește bărbatul Berbec, el se va lupta până în pânzele albe să îl obțină. Nu te gândi că va face asta pentru că își dorește foarte tare, ci pentru că vrea să îți arate la orice pas că este mai bun decât tine. Dacă nu va reuși să te întreacă prin forțe proprii, te va face să cedezi și să îl lași pe el să câștige.

Taur

Deşi Taurul reprezintă stabilitate şi încredere, dorinţa lui pentru siguranţă poate să se transforme în lăcomie. Aleargă după bunuri materiale si s-ar putea să neglijeze nevoile tale într-o relație. Nu te gândi, însă, că dorința de îmbogățire este singurul defect. Conștient fiind că nu răspunde nevoilor tale, va deveni extrem de posesiv și va avea grijă să nu te lase să fii fericită fără el.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.