MENIU

Cei cinci bărbaţi care au răpit o tânără în Constanţa au fost arestaţi

Cei cinci bărbaţi care au luat cu forța o tânără de pe stradă, arestaţi

Cei cinci bărbaţi care au luat cu forța o tânără de 26 de ani de pe o stradă din Constanţa, pentru că unul dintre ei voia să o ia de soție au fost arestaţi preventiv, pentru lipsire de libertate.

Cei cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 24 de ani şi 34 de ani, au fost prezentaţi, miercuri, instanţei cu propunere de arestare preventivă, după ce, luni, folosindu-se de forţa fizică, au luat o tânără de pe stradă şi au obligat-o să intre într-un autoturism împotriva voinţei ei.

Magistrații Judecătoriei Constanța au emis pe numele celor cinci mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pentru lipsire de libertate în mod ilegal. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată la Tribunalul Constanța.
Polițiștii constănțeni au intervenit, luni dimineață, pentru a salva o tânără de 26 de ani, care fusese luată de pe stradă de cinci bărbați care au urcat-o cu forţa într-o maşină, surse din rândul anchetatorilor precizând că unul dintre bărbaţi voia să o ia de soţie.

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Constanța, răpirea fetei a fost anunțată de un martor, care a văzut cum tânăra a fost luată cu forța de pe stradă de mai mulți bărbați și a fost apoi urcată într-o mașină care a demarat în forță. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 08.00, în fața unei școli de pe strada B.P. Hașdeu din municipiul Constanța.

Au fost formate mai multe filtre în zonă, iar câteva zeci de minute mai târziu, o patrulă mixtă, formată din polițiști și jandarmi, a oprit în trafic pe bulevardul I.C. Brătianu, la ieșire din Constanța spre localitatea Valu lui Traian, un autoturism BMW suspect, în care se aflau cinci bărbați și o femeie.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că cei cinci bărbați sunt chiar persoanele date în urmărire, iar femeia este cea dispărută. Aceasta se afla în stare de șoc. Cei cinci bărbați au fost duși la Poliţia Municipiului Constanța pentru continuarea anchetei.