MENIU

Ceaiul de ardei iute are efecte miraculoase. Previne boala care te poate ucide subit

<p>Legătura dintre ardeiul iute și infarct. Descoperire ŞOCANTĂ, făcută de oamenii de ştiinţă</p>

În bucătăria dumneavoastră trebuie să aveți întotdeauna ardei roșu iute, deoarece nu se știe niciodată când o să aveți nevoie de el. Acest simplu aliment vă poate ajuta să preveniți atacul de cord și multe alte afecțiuni, pe care nici măcar nu știați că le aveți!

Expertul american, dr. Christopher, în cariera sa lungă de 35 de ani, nu a pierdut nici un pacient din cauza atacului de cord. Acest lucru se întâmplă pentru că el dă pacienților lui o ceașcă de ceai fierbinte din ardei roșu iute, pentru a preveni atacul de cord!

Ardeiul iute ajută în caz de atac de cord. Pentru asta, ar trebui ca într-un pahar de apă să pui o linguriță de ardei iute și să-l dai pacientului care a suferit un accident vascular cerebral, cât timp este încă conștient și respiră. Dar, în cazul în care persoana este inconștientă, trebuie să puneți câteva picături din acest extract sub limbă. Acesta va crește frecvența cardiacă și sângele, ajutând inima să își revină.

Preparare extract anti- atac de cord

ardei iute cayenne
piper roșu pulbere
50% alcool sau votka
flacon de sticlă de 1 litru
mănuși

Folosește mănuși, deoarece ardeii cayenne sunt foarte iuți și pot afecta pielea. Umple ¼ din sticla de sticlă cu praf de ardei iute și toarnă alcool suficient cât să acopere pulberea. Apoi taie niște ardei și pune-i în sticlă, apoi acoperă din nou cu alcool până la partea de sus și închideți bine. Ar trebui să stea la macerat timp de o lună. Se amestecă de mai multe ori pe zi. După 1 lună, se strecoară amestecul prin tifon și se depozitează tinctura rezultată în flacon de sticlă de culoare închisă. În cazul în care doriți să obțineți o tinctură mai puternică, se strecoară amestecul după trei luni. Tinctura nu se strică.

În cazul în care pacientul este conștient și suferă de accident vascular cerebral sau atac de cord, trebuie să-i dați 5- 10 picături din amestec și după 5 minute, nu mai mult de 5 până la 10 picături. Procesul poate fi repetat până când starea pacientului este îmbunătățită. În cazul în care pacientul este inconștient, se aplică 1- 3 picături de tinctura sub limbă și se începe resuscitarea.

Sursa: elli.ro