MENIU

Cea mai URÂTĂ casă din America, construită de un "peşte" ajuns milionar. De ce NU o vrea nimeni

O vilă de lux, supranumită "cea mai urâtă casă din SUA" de presă, este scoasă la vânzare, pentru a şaptea oară în doar cinci ani. 

Vila enormă, considerată extrem de urâtă pentru stilul său, în care se combină stilul Western american, cu stilul extravagant din Vegas şi stilul preţios al palatului Versailles, a fost construită de un celebru peşte american, Jerry A. Hostetler, care a murit în 2006, scrie NY Post.

Supranumit "Mr. Big" pentru că avea 1,87 m şi aproximativ 227 de kg, bărbatul a făcut avere din prostituţie, pentru care a fost şi acuzat. El a început să construiască Vila Kessler în anii 60, pornind de la un ranch de 3 camere şi dezvoltându-se până la vila uriaşă din zilele noastre. Casa are 11 dormitoare, şapte băi şi rezultatul este unic, pentru că nu s-a ţinut cont de nicio regulă a esteticii.

Actualul proprietar a încercat să o vândă de 7 ori, cerând între 2,2 milioane la un moment dat şi 875.000 într-un altul. Acum vrea puţin peste 1 milion de dolari, iar doritorii trebuie să ştie că locuinţa poate fi închiriată şi prin Airbnb.

VEZI GALERIA FOTO!