MENIU

Cea mai TÂNĂRĂ mamă din România, SACRIFICIU enorm pentru fiica sa. A născut la doar 12 ani

In 2011, toata Romania vuia pe seama cazului unei fetite din Ilfov care a nascut la varsta de 12 ani. Toti au fost intrigati sa afle ca eleva se prezentase la camera de garda a unui spital acuzand o stare de rau, fara sa stie ca este insarcinata. Doctorii au incremenit cand au vazut o mana de copil pe punctul de a naste… un alt copil.

“Nu ma pot bucura de suferinta unui om, in sensul de a sta in inchisoare, insa prin aceasta sentinta simt ca s-a facut dreptate, iar acum, dupa trei ani, pot inchide acest capitol urat din viata mea”, a explicat tanara mamica pentru Cancan.ro, la inceputul acestui an.

C.F, in varsta acum de 15 ani, locuieste la cativa kilometri de Bucuresti, impreuna cu fetita ei, si este ajutata de mama si bunica sa isi ingrijeasca fetita. Si asta pentru ca nimeni nu stie ce sacrifii a ajuns sa faca tanara mamica dupa ce s-a intors acasa.

“Fetita face zilnic naveta spre scoala, cate 20 de kilometri, cu microbuzul. Nu a renuntat la studii, asa cum s-a speculat, face niste sacrifii enorme ca sa termine scoala. Cand se intoarce la fetita ei o ingrijeste, dar isi face si temele. Ca si cum nu ar fi suficient, nu exista un mijloc de transport in comun care sa o duca direct, si trebuie sa schimbe mai multe masini. La anul, cea mica trebuie dusa la gradinita, dar o infioara ideea ca va trebui sa o duca si pe ea la fel de departe de casa”, a declarat avocata fetei, Anca Balasoiu.

Acum, avocata asteapta redactarea sentinetei barbatului care a intretinut relatii sexuale cu eleva, pentru a cere executarea lui in instanta, in vederea obtinerii despagubirilor, dar si efectuarea testului de paternitate pentru a primi si o pensie alimentara.