MENIU

Cea mai romantică cerere în căsătorie. A săpat o groapă. Ce a urmat te va emoționa până la lacrimi

Prietenul a pus cutia inelului într-un fel de capsulă a timpului, iar apoi, tacticos, a mers cu prietena lui pe câmpul unde îngropase capsula, îndemnându-și prietena să sape, astfel încât să o găsească.

Videoclipul în care bărbatul își cere iubita în căsătorie a devenit viral, arătând-o pe femeia care sapă nerăbdătoare, în Kelowna, Canada, după acea capsulă a timpului, fără să știe că de fapt, conținea cutia unui inel și că prietenul ei avea de gând să îngenuncheze.

Pentru a nu da de bănuit, cei doi sunt însoțiți de un grup de prieteni, ei plănuind să sape o groapă pentru a-și ingropa o capsulă proprie a timpului. Dar pe măsură ce sapă, bărbatul îi dă hârlețul iubitei, pentru a săpa. La un moment dat, hârlețul lovește o altă capsulă a timplui, prietenii încurajând-o pe fericita femeie să o scoată.

Apoi, iubitul îi spune să o deschidă, ea găsind o cutie a unui inel. Prima dată a spus: ”Asta nu este pentru mine” , dar totul a devenit evident când el a scos inelu pe care i l-a luat. A îngenucheat și i-a pus marea întrebare.

Emoționată, ea a izbucnit în lacrimi și a spus ”da”.