MENIU

Cea mai naturală frumuseţe din lume. Cum arată modelul pe care toţi îl vor în prezentările de modă

<p>Diandra Forrest</p>
<p>Diandra Forrest</p>

Este înaltă, slabă şi are un aspect exotic, care o ajută să se facă remarcată în mulţime. Pare o tipă banală, singura trăsătură care ridică bănuieli fiind buzele ei mari şi extrem de pline. Deşi arată aşa, nu sunt operate.

Diandra Forrest ascunde un alt secret interesant, care a transformat-o într-unul din cele mai interesante şi căutate modele din industrie: este primul manechin femeie afro-american albinos. Buzele ei cărnoase şi părul blond cu textura ciudată nu sunt modificate cu ajutorul vreunei metode de înfrumuseţare ieşite din comun, ci femeia este pur şi simplu deosebită din punct de vedere genetic.

Născută în Bronx, un loc plin de afro-americani şi hispanici, Diandrei i s-a părut mereu extrem de greu să se integreze. Lipsită de încredere şi speriată de cei din jur, ea a crescut cu gândul că va fi considerată mereu o paria. Lucrurile s-au schimbat însă atunci când i s-a spus că este asemenea unei perle rare pentru industria modellingului.

Suplă şi foarte înaltă, Diandra a devenit rapid una dintre cele mai cautate modele din industrie, ea fiind adesea solicitată pentru a poza sau a prezenta pentru cei mai cunoscuti designeri din lume. Diandra Forrest are 1.80 cm, poartă măsura 40 şi are părul blond.

sursa: perfecte.md.