MENIU

Cea mai bătrână mamă din România face dezvăluiri despre fostul soț

Adriana Iliescu şi fiica sa, Eliza

Cea mai batrana mama din lume a acceptat sa-si puna sufletul pe tava intr-un interviu absolut halucinant acordat Cancan.ro, in care a vorbit despre cel mai mare secret din viata ei!

“Am scris 25 de carti, dar despre asta nu ma intreaba nimeni, niciodata, toata lumea este curioasa de alte detalii din viata mea”, marturiseste cu regret Adrian Iliescu. Fosta profesoara universitara, ea a ajuns celebra dupa un gest de curaj absolut incredibil, laudat de unii, criticat poate de altii. In 2005, la varsta de 67 de ani, a nascut o fetita perfect sanatoasa.

Eliza i-a umplut sufletul de bucurie cum toata viata si-a droit. Si asta pentru ca Adriana Iliescu a recunsocut public ca acesta a fost cel mai mare regret pe care il putea avea in viata asta, pana s-a intamplat minunea de Cartea Recordurilor.
Ar mai fi un lucru pe care aceasta il regret cu tot atat de mare durere in suflet, dar a ocolit sa vorbeasca intotdeauna despre el. Foarte vehementa, cea mai batrana mama din lume nu a dat detalii, niciodata, despre barbatii din viata ei.
 
“Sufletul pereche nu este o gluma. Eu l-am gasit, ne-am casatorit, insa problemele au aparut cand mi-au scos dosarul. Barbatul pe care l-am iubit a cerut divortul, iar ulterior s-a recasatorit. Eu nu ma plang, altii au ajuns la inchisoare pentru dosarele alea, eu am fost doar chinuita. Si mai cred ceva. Cred in destin si faptul ca asa a fost sa fie, ca vocatia mea sa fie asta, sa fiu scriitoare, si nu sa am o casnicie perfecta”, a marturisit in premiera Adrian Iliescu, aceste detalii, pentru Cancan.ro.