MENIU

Ce trebuie să faci neapărat înainte de nuntă

Ce trebuie neapărat să faci înainte de nuntă

Ţi-ai găsit dragostea cea mare cu care vrei să-ţi împarţi restul zilelor şi deja te vezi în rochie albă de mireasă.

Sunt câteva chestii care te preocupă, însă nu le dai prea multă importantă acum pentru că eşti prea entuziasmată de ideea de a fi împreună până la moarte. Ei bine, există totuşi nişte lucruri pe care noi ţi le recomandăm să le încerci cu alesul tău pentru a fi sigură că nu vor exista diferenţe prea mari între voi şi pentru a evita certurile de orice natură.

Începeţi amândoi prin a face schimb de telefoane. Ştiu că nu pare a fi cel mai bun exerciţiu, însă citeşte până la capăt. Un schimb de telefoane timp de 48 de ore cu acces liber la toate formele de comunicare (inclusiv social media) vă arată amândurora cât este de inconfortabil să fii spionat, dar într-acelaşi timp va întări şi relaţia voastră dacă nu aveţi nimic de ascuns unul faţă de celălalt.

Pentru a putea realiza o comunicare eficientă care să vă rezolve toate problemele mici pe care le aveţi atunci când nu vă înţelegeţi, ar trebui să vă înregistraţi o ceartă şi s-o ascultaţi după câteva zile împreună. Veţi învăţa astfel ce greşeli de comunicare aţi făcut amândoi şi cum să evitaţi astfel de scene pe viitor.

Sursa: lyla.ro

Mai multe articole despre:
nuntă miri