MENIU

Ce tip de inteligenţă ai, în funcţie de zodie

Ce tip de inteligenţă ai, în funcţie de zodie

Deși mulți asociază inteligența cu un IQ ridicat, acest lucru nu este pe deplin adevărat. Există mai multe tipuri de inteligență ce țin de adaptabilitatea noastră și de ușurința cu care facem anumite lucruri. Până acum 25 de ani, se credea că există doar o inteligență care este moștenită și care constă în capacitatea de a memora cât mai multe lucruri.

Astăzi, majoritatea cercetătorilor cred exact opusul. Există mai multe tipuri de inteligență care sunt independente una de cealaltă. Există 8 tipuri de inteligență și fiecare este asociată unei părți din creier. Așadar, o persoană poate fi inteligentă în mai multe feluri. În ceea ce privește zodiile, inteligența este determinată de semnul sub care ne-am născut și de influențele pe care le avem din partea planetelor.

Berbec

Berbecii au o inteligență intuitivă. Aceștia pot simți atunci când ceva nu este în regulă, datorită instinctului lor dezvoltat. De asemenea, inteligența lor constă în faptul că nu le este frică să aibă încredere în judecata lor. Acest lucru le permite să prevină anumite situații neplăcute și să găsească soluții eficiente la problemele care apar.

Taur

Taurul este semnul care poate să își coordoneze cel mai bine mintea și corpul. Acesta învață cel mai bine făcând lucruri practice ce presupun spațiul care îl înconjoară, atingeri și mișcare. Acest tip de inteligență poartă denumirea de inteligență corporal-kinestezică, iar cei care o au își folosesc memoria tactilă pentru a învăța.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop inteligenţă zodii