MENIU

Ce spune ora naşterii despre copilul tău

Copiii sunt toți o binecuvântare și o bucurie în viața părinților lor și fiecare mamă crede despre copilul ei că este cel mai frumos și cel mai deștept, indiferent de ziua sau de ora la care s-a născut.

Dincolo de ce cred părinții despre micuții lor, astrologii și numerologii susțin că ora la care s-au născut le poate influența într-o oarecare măsură destinul și își pune amprenta asupra trăsăturilor de caracter.

Copiii născuți dimineața

Micuții născuți dimineața vor fi politicoși și amabili. Sunt mereu pe punctul de a renunța la responsabilități pentru a pune accent pe hobby-urile lor.Sunt foarte sociabili și mereu înconjurați de mulți prieteni.

Orele 6-8 – Copiii născuți între aceste ore iubesc libertatea și au nevoie de spațiu și independență

Orele 8-10- Sunt persoane care chiar dacă nu strălucesc în prima parte a vieții lor, își vor atinge țelurile odată ajunse la maturitate.

Orele10-12- Vor fi oameni de carieră, pot ajunge chiar celebri.

Copiii născuți după prânz

Copiii născuți după prânz sunt deosebit de inteligenți, o inteligență instinctuală. Sunt de asemenea foarte curioși și au un simț al orientării bine dezvoltat.

Orele 12-14-Sunt persoane despre care se spune că se nasc învățate și vor deține funcții de conducere.

Orele 14-16-Sunt cele mai norocoase. Printre ele se găsesc câștigătorii celor mai mari premii, au șanse mari să câștige la loto.

Orele 16-18- Se gândesc și își doresc foarte mult o căsnicie și o familie. Sunt genul de persoane pe umărul cărora poți plânge la nevoie.

Orele 18-20- Sunt persoane foarte harnice și au un IQ ridicat.

Orele 20-22- Scopul lor în viață este de a-i face pe alții fericiți și la maturitate își doresc foarte mult copii cărora să le ofere dragostea.

Vezi mai multe aici.

Mai multe articole despre:
copii destin ora naşterii