MENIU

Ce spune despre tine ora la care te-ai născut

Ora naşterii nu îţi dictează doar ascendentul în astrologie, ci îţi poate influenţa inclusiv bioritmul şi trăsăturile de caracter. Dacă nu îţi cunoşti ora naşterii, sun-o pe mama ta pentru a o afla rapid: lucrurile pe care le dezvăluie despre tine te-ar putea surprinde!

Te-ai născut între 00:00 şi 02:00

Te simţi mai încrezătoare în situaţiile cu care eşti deja familiarizată, aşa că principala ta prioritate va fi întotdeauna găsirea stabilităţii emoţionale. Din acest motiv, oamenii te pot considera o fire uşor rezervată. Reuşeşti să îi inspiri pe ceilalţi prin modul tău de a fi, conturat de valori şi principii solide.

Te-ai născut între 02:00 şi 04:00

Eşti tenace şi curiozitatea ta nu cunoaşte limite, aşa că te afli mereu în căutarea unor lucruri noi de descoperit. Cu o fire intelectuală, ştii exact cum să comunici, iar apropiaţii te consideră un prieten de încredere. Adori să-ţi pui creativitatea la încercare, aşa că spui mereu „DA” unei noi provocări.

Te-ai născut între 04:00 şi 06:00

Trebuie să înveţi să crezi mai mult în potenţialul tău! Dispui de o mulţime de calităţi, însă ai nevoie de puţină încurajare pentru a acţiona. Eşti orientată spre viitor şi adori să îi ajuţi şi să îi motivezi pe cei care au nevoie de acest lucru, însă uneori dai dovadă de încăpăţânare.

Te-ai născut între 06:00 şi 08:00

Te simţi cel mai bine activând în domenii artistice şi originale, pentru că eşti un adevărat spirit inovator. În acelaşi timp, ai nevoie de prestigiu pentru a fi mulţumită de ţine însăţi şi ai standarde înalte, care te pot face să aluneci pe partea întunecată a perfecţionismului. Învaţă să nu te mai judeci atât de aspru şi să apreciezi calităţile fiecăruia.

Te-ai născut între 08:00 şi 10:00

Ai o fire sensibilă, iar activităţile precum yoga şi Pilates sunt modalităţile tale preferate de a te relaxa. Uşor introvertită, te bucuri de timpul pe care îl petreci singură şi nu te afli în căutarea faimei sau a aprecierii celorlalţi. Ceilalţi te apreciază pentru calitatea ta de a le reda liniştea sufletească.

Te-ai născut între 10:00 şi 12:00

Te surprinde să afli că eşti sufletul oricărei petreceri? Adori să fii în preajma persoanelor care îţi împărtăşesc interesele şi eşti un adevărat jucător de echipă, reuşind să creezi întotdeauna o conexiune între oameni. Ce te motivează în viaţă? Noi oameni, noi experienţe, noi lucruri care aşteaptă să fie descoperite – te afli într-o evoluţie continuă!

Te-ai născut între 12:00 şi 14:00

Eşti o persoană ambiţioasă şi responsabilă, care ştie cum să reacţioneze în situaţii-limită sau în faţa unui deadline presant. Atunci când toţi se pregătesc să renunţe, tu găseşti o soluţie alternativă! Ai nevoie de recunoaşterea celorlalţi, însă trebuie să fii prudentă: realizările tale profesionale îţi pot ameninţa echilibrul vieţii familiale.

Vezi mai multe pe Divahair.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop astrologie personalitate ora naşterii