MENIU

Ce smartphone-uri vor fi lansate în această săptămână

Noi smartphone-uri pe piață

Săptămâna care începe azi se anunță una plină de noutăți pentru pasionații de tehnologie. Șase noi modele de smartphone vor fi lansate, scrie BusinessCover.ro.

Pe lista lansărilordin această săptămână: Asus Zenfone C, Meizu m1, ZTE Blade S6 sau HTV Desire 526G+ Dual Sim.

Asus Zenfone C (ZC451CG)este un model care vine să înbunătățească ultimul model lansat spre finalul anului trecut, Zenfone 4. Telefonul va fi disponibil și în variantă dual-sim și are un display de 4.5 inch, procesor Intel Atom Z2520, dual-core cu frecvență de 1.2 GHz, cameră foto de 5 MP cu auto-focus și blitz și o baterie generoasă de 2100 mAh.

Prețul unui astfel de Asus este pregonizat în jurul valorii de 90 de euro.

Meizu m1 este un terminal cu performanțe ceva mai bune decât modelul Asus ce se laudă cu un ecran de 5.0 inch și o rezoluție de 768×1280 de pixeli, un procesor Mediatek Mt6732 quad-core de 1.5 GHz și procesor grafic Mali- T760 MP2. Vine cu o memorie internă de 8 GB și 1GB RAM, cu slot pentru card microSD. Camera foto este de 13 MP cu autofocus și blitz, iar cea frontală este ideală pentru amatorii de poze selfie, având 5 MP. Acumulatorul este de 2610 mAh, iar prețul va fi undeva în jurul valorii de 110 euro.

ZTE Blade S6 este concurentul direct al modelului de mai sus ce aparține chinezilor de la Meizu. Cu toate că prețul preconizat va fi undeva dublu față de Meizu m1, ZTE-ul vine cu și cu ceva în plus. Mai multe...

Mai multe articole despre:
smartphone lansări smartphone