MENIU

Ce se schimbă la zodia ta DUPĂ 30 de ani

Ce se schimbă la zodia ta DUPĂ 30 de ani

Până la 30 de ani, suntem guvernați de zodia în care ne-am născut, însă după împlinirea acestei vârste, lucrurile se schimbă în horoscop și ascendentul pe care îl avem începe să-și spună cuvântul în privința personalității și acțiunilor noastre.

Berbec

Acest semn este spontan, inventiv, agitat, agresiv, impulsiv, generos, respectuos. Dacă până acum nu ai fost un om al faptelor, după vârsta de 30 de ani vei lua atitudine, vei schimba ceea ce-ți dorești și vei dori să descoperi lucruri noi. De asemenea, ești de un real ajutor atunci când cineva are o problemă. Dacă nu ai fost o persoană sportivă și aventuroasă până acum, să nu te mire că vei începe să ai astfel de dorințe, de a face mișcare și a încerca tot mai multe experiențe.

Taur

O persoană afectuoasă și loială, responsabilă și stabilă sunt persoanele guvernate de acest ascendent. De regulă se simt bine în zona lor de confort și ratează multe șanse în viață din cauza acestui lucru, însă ies din comoditate imediat ce își dau seama că au ajuns într-unmoment de cotitură. Atunci dau dovadă de o forță rapidă de mobilizare.

Gemeni

Gemenii au în permanență ceva în minte. Își doresc să facă un număr cât mai mare de activități, sunt persoane sclipitoare și le plac provocările și de multe ori, după ce le rezolvă pe ale lor, se bagă și în treburile altora. Se plictisesc repede și sunt adaptabili la orice mediu. Este persoana care te poate asculta atunci când ai o problemă și oferă, la rândul său, sfaturi pertinente. Are totuși o natură duală, putând fi pe cât de bun prieten, pe atât de trădător. Dacă nu se simte bine într-o situație, deși a ajuns la jumătatea drumului în rezolvarea ei, o poate abandona foarte ușor.

Rac

Racii sunt extrem de sensibili și timizi, dar și foarte protectori cu persoanele dragi. Pentru că sunt caracterizați de această sensibilitate sunt și capricioși și schimbători, se întristează imediat și nu-și mai pot controla sentimentele.

Leu

Persoanele guvernate de acest ascendent sunt puternice, îmvingătoare, dornice de putere și mereu în vârf sau la conducere. Carismatice, sigure pe sine, le place să fie în permanență în centrul atenției și fac eforturi uriașe pentru a fi pe placul tuturor. Spre deosebire de celelalte semne, reprezentanților acestui ascendent le și iese foarte bine. Sunt extravagante, le place luxul, iar asta mai mult de dragul imaginii pe care ar putea-o avea în fața lumii, scrie unica.ro.





Mai multe articole despre:
horoscop ascendent horoscop 30 de ani