MENIU

Ce să mănânci dimineaţa ca să arzi calorii toată ziua

Ce să mănânci dimineaţa ca să arzi calorii toată ziua

Devenim tot mai conștiente de faptul că nu contează neapărat ce mâncăm la o anumită masă pentru a slăbi, ci că trebuie să ținem cont și de reacțiile metabolice care au loc în organism după ce digerăm un anumit aliment.

Concentrându-se pe acest aspect, oamenii de știință au descoperit ce trebuie să mănânci la micul-dejun, ca să reușești să arzi calorii pe tot parcursul zilei. Descoperă propunerea-minune în rândurile de mai jos!

Micul dejun care te ajută să arzi calorii

Ne trezim dimineața, deja obosite, și nu ne putem gândi decât la cafeaua fierbinte și la covrigul sau clătita cu ciocolată care să ne ajute să privim cu mai multă voioșie ziua care urmează. Cu toate acestea, studiile au accentuat că, prin consumul unui mic dejun cu carbohidrați de calitate inferioară, plin de zahăr, ne vom tulbura metabolismul pe tot parcursul zilei. Mai mult, deși aceste alimente provoacă o creștere subită a nivelului de glicemie în sânge și ne conferă impresia că avem mai multă energie, mai târziu vom experimenta o poftă irezistibilă de a „mânca ceva dulce”. Ne învârtim deci într-un cerc vicios, unul care ne aduce și kilograme în plus.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.