MENIU

Ce să mănânci ca să slăbeşti rapid 15 kg. Dieta care redefineşte silueta

Ce să mănânci ca să slăbeşti rapid 15 kg. Dieta care redefineşte silueta

Nu este nevoie să urmezi o dietă ca la carte, ci să mănânci mai puține calorii decât consumi. Acest plan te ajută să slăbești 15 kilograme.

Ca să slăbești sănătos trebuie să te bazezi pe ingrediente nutritive și hipocalorice, reducând considerabil consumul alimentelor procesate și cu un conținut caloric ridicat. Aceasta va fi mereu cea mai bună rețetă ca să slăbești sănătos și să te menții după ce ai dat jos surplusul de grăsime. Potrivit nutriționiștilor, este foarte important ca, atunci când vrei să slăbești, să te asiguri că incluzi în dietă alimente bogate în fibre, cum ar fi cerealele integrale. Acestea nu numai că ajută la scăderea colesterolului rău, dar asigură și senzația de sațietate, ajutându-te astfel să slăbești mai ușor.

De ce este foarte important în cât timp dai jos 15 kilograme?

Specialiștii susțin că acest lucru este adesea scăpat din vedere, deoarece se dorește mereu o scădere bruscă și rapidă în greutate. Însă, acest lucru nu te va ajuta pe termen lung. De aceea, dacă vrei să slăbești 15 kilograme, acest lucru se poate face în 3 luni dacă mănânci în fiecare zi cu 1360 de calorii mai puțin. Iar dacă acest lucru ți se pare dificil, atunci procesul de slăbire se poate realiza într-un interval de 6 luni, însă în fiecare zi trebuie să te asiguri că mănânci cu 680 de calorii mai puțin.

Citeşte continuarea AICI.

Mai multe articole despre:
dietă