MENIU

Ce s-a întâmplat la Alba Iulia cu o maşină lăsată în stradă, pe "avarii" - VIDEO

Aglomeraţia de pe străzile din Alba Iulia, în perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă, dar şi manevra neinspirată a unui şofer a generat un caz mai puţin obişnuit. Un autoturism Volkswagen Golf lăsat „pe avarii” în dreptul maşinilor parcate pe Bulevardul Revoluţiei din Alba Iulia a fost „săltat” de alţi şoferi şi mutat pe spaţiul verde, astfel încât să permită trecerea altori autoturisme, inclusiv a unui autobuz.

Scena a fost filmată de un cititor Alba24. În imagini se vede cum maşina, oprită iniţial în dreptul autoturismelor staţionate în zona magazinelor de vizavi de spitalul judeţean este ridicată de trecători şi împinsă pe drum, până pe spaţiul verde ce delimitează cele două sensuri de mers.

Astfel, circulaţia se reia normal, având loc să treacă inclusiv un autobuz, blocat iniţiat de spaţiul insuficient.

Cu alte cuvinte, şoferii „şi-au făcut singuri dreptate”, îndepărtând „obstacolul” lăsat la întâmplare. Desigur, scenariul este desprins din ce se vede în imagini. Motivul pentru care maşina a fost lăsată în locaţia respectivă şi modul în care a fost rezolvată situaţia intră, cel mai probabil, în atenţia poliţiei.

Mai multe articole despre:
şofer Alba Iulia autoturism