MENIU

Ce s-a întâmplat cu icoana lui Arsenie Boca, după ce a devenit cunoscută. Plângea cu lacrimi de mir

A devenit o vedetă pe Facebook. Ba chiar şi la Semlac. Acolo unde o familie a devenit şi ea cunoscută în ultimele zile pentru că avea în proprietate o icoană cu părintele Arsenie Boca, din ochii căruia se spune că ar fi curs mir. Icoana care a devenit celebră a fost furată în noaptea de joi spre vineri.

Icoana care îl înfăţişa pe Arsenie Boca şi Mănăstirea de la Prislop a atras în ultimele săptămâni numeroşi credincioşi la Semlac, dar şi de prin toată ţara. Proprietarii icoanei permiteau enoriaşilor să intre în casa lor şi să vadă icoana, iar bărbaţii aveau dreptul chiar să o atingă, dar nu permiteau fotografierea sau filmarea acesteia. Fapt pentru care minunea de la Semlac a rămas întrucâtva secretă. S-a scris însă în presă despre ea şi, nu a trecut nici o săptămână, iar secretul a ajuns să fie cunoscut mai de toţi. De aici până la furt nu a mai fost, din păcate, decât un singur pas.

În noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 4.00, icoana a dispărut. Vineri dimineața, la or 5.30, la domiciliul proprietarilor icoanei care plânge au bătut la uşă, de această dată, nu credincioşii, nu preoţii, ci polițiști pentru cercetări, scrie aradon.ro.