MENIU

Băiatul orfan din Buzău ajutat de Gigi Becali a trecut printr-o nouă dramă

Băiatul orfan din Breaza de Buzăul

Probabil vă mai amintiti de Marian Ursea, baiatul din Breaza de Buzau care l-a impresionat pe Gigi Becali cu povestea lui de viata dramatica. Cu siguranta va mai amintiti de Marian Ursea, baiatul din Breaza de Buzau care l-a impresionat pe Gigi Becali cu povestea lui de viata dramatica. - See more at: http://www.stirilekanald.ro/baiatul-orfan-din-breaza-de-buzau-ajutat-de-gigi-becali-a-ajuns-in-grija-preotului-comunei-bunica-adolescentului-a-murit-in-urma-cu-un-an_76179.html#sthash.MOcVC3j6.dpuf

Probabil vă mai amintiti de Marian Ursea, baiatul din Breaza de Buzau care l-a impresionat pe Gigi Becali cu povestea lui de viata dramatica.

Mama l-a abandonat, tatal lui s-a spanzurat, iar copilul traia intr-o saracie lucie, intr-un bordei, impreuna cu bunica, singura persoana care il iubea cu adevarat.

Cum a aflat de drama micutului, in urma cu cativa ani, latifundiarul din Pipera a decis imediat sa-l ia sub aripa lui. In doar cateva luni i-a construit o casa cocheta, a mobilat-o complet, i-a daruit o suma importanta de bani si, mai mult decat atat, a angajat o femeie sa aiba grija de baiat si de bunica lui.

Ei bine, Marian Ursea a vrut sa-i demonstreze binefacatorului sau ca are ambitie si ca isi doreste sa se autodepaseasca si s-a inscris la o scoala profesionala, dorindu-si sa devina frizer.

Un eveniment nefericit i-a intunecat insa orizonturile adolescentului. In urma cu un an, bunica lui a decedat, iar el a ramas singur pe lume.

Daramat emotional, tanarul a fost luat in grija de preotul comunei, care incearca sa-l tina departe de pericole si il incurajeaza sa mearga mai departe, sa-si urmeze visul, potrivit StirileKanald.

Mai multe articole despre:
Gigi Becali