MENIU

Ce recomandare are Clotilde Armand pentru senatorul PSD care a vorbit obscen

Clotilde Armand

Franțuzoiaca de la USR, Clotilde Armand, a făcut o recomandare de lectură senatorului PSD Liviu Brăiloiu care a folosit cuvinte obsene în momentul în care i s-a înmânat cartea "Ferma Animalelor".

Clotilde Armand a scris pe pagina sa de Facebook că o carte de Dostoievski i se potrivește cel mai bine senatorului PSD.

Recomandarea franțuzoaicei vine după ce colega sa din USR, Florina Presadă s-a plâns colegilor că a fost înjurată de social democratul Liviu Brăiloiu, când i-a oferit cartea "Ferma Animalelor".

Florina Presadă, senator USR, a postat pe Facebook o scurt precizare în care anunță că Florian Bodog și Liviu Brăiloiu, senatori PSD, i-au demonstrat că vocabularul lor este plin de argou, după ce ea le-a oferit cartea ”Ferma Animalelor, de George Orwell”.

Iată postarea Florinei Presadă: 

”Am dus steagul Uniunii Europene, cum e el cunoscut, în plenul Senatului azi. USR a cerut să discutăm despre ce se întâmplă cu Polonia iar domnul Tăriceanu a luat cuvântul pentru a ne spune că nu înțelegem nimic din democraţie, că el promovează statul de drept, că noi - USR - trăim degeaba în România, că aderarea noastră la UE este meritul dumnealui.

Apoi le-am oferit cărţi senatorilor PSD: Ferma animalelor şi 1984 de Orwell. Dna Ecaterina Andronescu, dl Bodog, dl Brăiloiu au aruncat cărţile pe jos, iar cei doi domni au ţinut sa-mi demonstreze că vocabularul lor e plin de argou.

Ne susţinem amendamentele la legea privind organizarea CSM. 30 secunde pe amendament”. 

Florina Presadă a declarat ulterior că i-au fost adresate cuvinte obscene.

Imaginile surprinse în Senat de Realitatea TV sunt greu de comentat.

Mai multe articole despre:
clotilde armand