MENIU

Ce personaj istoric ai fost, în funcție de zodie. De la Iulius Cezar la Mata Hari, află alter ego-ul tău faimos din alte vremuri, dezvăluit de astre

Ce personaj istoric ai fost, în funcție de zodie

Dacă ai fi putut alege între a trăi în această epocă sau în trecut, ai fi ales o viață din trecut? Sau poate că ai experimenta reîncarnarea, astfel încât să poți trăi în alte epoci și să explorezi viața dintr-un alt unghi? Află acum ce personaj istoric ai fost în viața ta anterioară, în funcție de zodie. 

Astrologia și reîncarnarea sunt subiecte fascinante care au atras respect și admirație la nivel global încă din cele mai vechi timpuri. Din moment ce fiecare zodie are propriile trăsături distincte de personalitate, este interesant să descoperim care personaj istoric ar fi cel mai compatibil și ar fi o adevărată reflecție a semnului zodiacal propriu.

Dacă nu crezi în reîncarnare, atunci privește acest text ca pe un exercițiu de imaginație. Vezi ce personaj istoric ai fost, în funcție de zodie.

Berbec

Luptător din fire, te răzvrătești de fiecare dată când ești martorul unei nedreptăți și ești dispus să îți pui toate armele la bătaie pentru alții. Într-o viață anterioară ai fost Avram Iancu, „Craiul Moților”, conducătorul Revoluției de la 1848 din Transilvania. 

Taur

Ești o fire răbdătoare și nu fugi niciodată de responsabilitate. Îți place să rezolvi lucrurile cu grație, fără vărsare de sânge sau vorbe grele. Într-o viață anterioară, ai fost Evita Peron, a doua soție a președintelui Argentinei Juan Peron. Chiar dacă a ajuns în politică din lumea showbizului, a câștigat rapid dragostea poporului său și a devenit unul dintre cele mai importante personaje ale țării. Pe lângă sprijinul pe care i l-a acordat soțului său, a avut o carieră politică înfloritoare, militând pentru votul femeior și reușind să obțină acest drept în 1947. 

Gemeni

Tu ai o personalitatea complexă și ești foarte greu de înțeles de cei din jur. Îți plac petrecerile și renunți ușor la prieteni vechi, pentru cei noi. Ai fost Carol al II-lea al Angliei, cunoscut ca „Monarhul vesel”, datorită poftei de viață și a faptului că a readus normalitatea, după epoca lui Oliver Cromwell și a puritanilor. Era căsătorit cu Ecaterina de Bragnaza, care nu putea să îi ofere copii, dar acest lucru nu l-a împiedicat să aibă 12 fii cu femei diferite. 

Ce IQ ai în funcție de zodie - Cele mai inteligente semne din horoscop

Rac

Ție îți place să faci lucrurile încet, dar sigur. Știi ce vrei și nu te lași până nu ajungi acolo. Ai fost Iulius Cezar, unul dintre cei mai importanți oameni ai tuturor timpurilor. A fost un politician iscusit, un diplomat priceput și a pus pasiune în tot de a realizat. În plus, era un geniu militar, fiind un personaj cheie în prăbușirea Republicii Roma și ridicarea Imperiului Roman.

Leu

Despre tine se spune că ești o pisicuță, atunci când ești adorată, dar te transformi într-o leoaică, dacă ești provocată. Așa a fost și Mata Hari, personajul istoric care ai fost într-o viață anterioară. A fost una dintre cele mai scandaloase personalități ale secolului XX, în primul rând din cauza ușurinței cu care își vindea trupul. S-a transformat, însă, din curtezană, în artistă de succes, spectacolele ei fiind prezentate în toate capitalele europene. Dar nu mișcările ei senzuale au transformat-o într-un personaj istoric, ci faptul că este considerată una dintre cele mai mari spioane din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Se spune că ar fi vândut informații pe sume fabuloase atât francezilor, cât și germanilor. A fost împușcată de francezi pentru trădare.

Fecioară

Tu ai o minte critică și o inimă de aur, iar acest lucru îl observă și oamenii din jurul tău. Într-o viață anterioare ai fost Elisabeta I a Angliei, supranumită și „regina virgină”. Este considerată unul dintre cei mai mari monarhi ai tuturor timpurilor, cei 25 de ani de domnie fiind cunoscuți în istorie ca „epoca de aur”.

Balanță

Personalitatea ta se caracterizează prin încredere, diplomație, creativitate și un pic de indecizie. Așa ai fost și într-o viață anterioară, când te-ai aflat în pielea lui Eleanor Roosevelt, soția președintelui american Franklin Delano Roosevelt. După moartea soțului său, s-a dedicat luptei pentru drepturile femeilor. A fost o figură politică importantă și a sprijinit formarea Organizației Națiunilor Unite.

Top 3 zodii nemiloase în dragoste. Ar putea să-ți frângă inima fără să clipească!

Scorpion

Tu ai o energie debordantă și o imaginație bogată, iar intuiția ta nu te înșală niciodată. Într-o viață anterioară ai fost Cristofor Columb, unul dintre cei mai mari exploratori ai lumii, care a schimbat total felul în care țările europene percepeau continentele americane, scrie Unica. Nu a descoperit doar noi teritorii, ci a inițiat colonizarea spaniolă și a pus bazele unor noi comunități. Lui i se datorează cucerirea Americii de către europeni. 

Săgetător

Tu spui ce îți trece prin cap și nu îți place să vorbești pe la spate. Într-o altă viață ai dat, însă, dovadă de multă diplomație, pentru că ai fost Winston Churchill, unul dintre cei mai mari politicieni ai Marii Britanii. Pe lângă cariera politică, ai servit și armata britanică pentru o scurtă perioadă de timp.

Capricorn

Tu esti o persoană foarte ambițioasă, răbdătoare, independentă și cu un mare simț al răspunderii. Într-o viață anterioară al fost Benjamin Franklin, omul de știință care prin invențiile sale a reușit să ridice standardele de viață ale maselor. A jucat un rol extrem de important în istoria Americii, fiind unul dintre semnatarii Declarației de Independență și a Constituției. Influența sa a fost atât de mare, încât în multe manuale școlare este trecut ca singurului „președinte al SUA care nu a fost niciodată președinte”. 

Vărsător

Tu ești o persoană plină de viață, rutăcioasă și grijulie în același timp. Într-o viață anterioară ai fost Abraham Lincoln, unul dintre cei mai puternici președinți ai Americii. A crescut într-o familie săracă, dar a avut ambiția și determinarea de a ajunge cel mai important lider al națiunii sale. A întărit guvernul într-un moment de criză și a întărit economia. A fost un salvator al Uniunii și a avut un rol extrem de important în abolirea sclaviei.

Pești

Dincolo de firea ta sensibilă se află un om foarte puternic. Într-o viață anterioară ai fost George Washington, primul președinte al Statelor Unite ale Americii. El a reușit să câștige războiul împotriva Marii Britanii și a salvat națiunea de la colaps.

Zodiile cu cea mai grea karmă. Câte au strâns de-a lungul vremii și ce au de plătit