MENIU

MÂNDRIE! Naționala Artiștilor Fotbaliști, din nou CAMPIOANĂ!

Artiștii români nu se fac remarcați doar pe scenă, ci și pe terenul de fotbal, unde sunt tot mai buni. Dacă Naționala de fotbal a României nu a mai reușit de ani buni să aducă mândrie țării, Naționala Artiștilor Fotbaliști este campioană mondială la Art Fotbal, iar la competițiile din țară sunt mereu învingători.

Ieri la turneul de la Ploiești, organizat de fostul fundaș al Petrolului, Daniel Chiriță și desfășurată în sala Olimpia, Naționala Artiștilor Fotbaliști au învins campioana națională la futsal, „Vispești” cu 5-2. Apoi a pierdut cu “Pronostic Sportiv” cu 2-5 (echipa de foști fotbaliști – Petre Marin, Ghionea, Neaga, Paraschiv...), iar ultimul meci din grupe l-a câștigat împotriva echipei “Știința Ploiești” cu 7-2, rezultat care a calificat echipa artiștilor în semifinale.

Artiști au întâlnit în semifinale echipa lui Dani Oțil, “Neața și Prietenii”, pe care au învins-o cu 3-2 la penalty, după 1-1 în teren. În finală “Naționala Artiștilor Fotbaliști” a câștigat cu 3-1 impotriva celei mai bune echipe din Ploiești, “Meriem".


Artiștii au câștigat 2 cupe într-o singură săptămână

În cursul săptămânii trecute artiștii au mai participat la un turneu, unde binențeles, au mai bifat o cupă. Turneul “Stelele Juventus”, organizat fostul jucător de fotbal Eugen Trică, s-a desfășurat pe stadionul Juventus-Colentina, pe parcursul a două zile. După câteva meciuri jucate în condiții grele, pe ploaie și frig, artiști s-au văzut ajunși în finală, unde au câștigat în fața fostelor glorii, Sabin Ilie, Eugen Trică, Cătălin Liță, Frăsineanu și mulți alții.