MENIU

Ce lucruri poți lua dintr-un hotel. Lista cu obiectele pe care hotelierii te lasă să pleci cu ele acasă

Hotelierii te lasa sa iei cu tine acasă mai multe obiecte

Fie că ești într-un concediu, un city break sau ai fost nevoit să te cazezi la hotel din motive de afaceri, probabil că ai remarcat că adesea există multe lucruri pe care le poți lua cu tine acasă de la hotel.

Cu toate că știrile despre prosoapele furate din camerele de hotel pot fi adevărate, în același timp există multe lucruri din cameră pe care le putem lua acasă fără să dăm explicații. Mai jos am pregătit o listă cu obiectele gratuite de care poți profita oricând te cazezi într-un hotel.

- Sticle de șampon, balsam și gel de duș - Sticlutele mici de produse pentru baie se găsesc întotdeauna în cameră și sunt oferite gratuit de hoteluri. Acestea sunt perfecte pentru călătoriile ulterioare sau pentru a fi adăugate la bagajele de călătorie.

- Lotiuni și creme pentru corp - Hotelurile pot oferi, de asemenea, recipiente cu loțiuni de corp sau creme de mâini. Acestea sunt utile pentru a avea la îndemână pentru hidratare.

- Paste de dinți, ape de gură și periuțe de dinți - Se poate întâmpla să uiți să îți aduci propriile articole de igienă orală, așa că pasta de dinți, apa de gură și periuța de dinți sunt oferite gratuit de hotel. Aceste obiecte mici fac o mare diferență în îngrijirea zilnică a igienei tale.

- Aparate de ras  - Oferite, cel mai adesea, împreună cu o cremă de ras și într-un pachet de unică folosință, aceste obiecte pot fi luate de oaspeți și luate la drum în următoarea călătorie.

- Truse de cusut - Trusele de cusut oferite de hoteluri pot fi salvatoare pentru multe călătorii. Acestea vin într-o dimensiune compactă, ceea ce le face ideale pentru a fi luate cu tine în următoarea vacanță.

- Truse pentru lustruit pantofii - Acest accesoriu este un alt element gratuit foarte util pentru mulți călători. Dacă nu ai unul în dulapul din camera de hotel, solicită-l la recepția hotelului. Majoritatea hotelurilor oferă oaspeților bureți, servetele sau chiar truse întregi de lustruit încălțămintea.

Vacanță de coșmar pentru mai mulți români în Bulgaria, la 5 stele, all inclusive! - "Lenjerii putrezite, ne-au dat afară din hotel noaptea!"

- Încălțăminte - Unele hoteluri oferă un încălțător inclus în costul cazării. În plus, dacă nu ai adus încălțăminte adecvată, poți cere un astfel de obiect la recepție.

- Piepteni și peria de păr - Unele hoteluri pun la dispoziția oaspeților lor piepteni și perii pentru îngrijirea podoabei capilare. După ce pleci, le poți lua acasă și să le folosești cu inredere.

- Papetărie și plicuri - Hotelurile nu se supără dacă iei articolele de papetărie sau plicurile imprimate cu logo-ul hotelului. Acestea pot fi luate acasă și utilizate pentru alte scopuri.

- Cafea, ceai și zahăr - Plicurile cu cafea și ceai sunt oferite în aproape orice camera de hotel, iar acestea pot fi luate de oaspeți fără să plătească.

- Căni - Majoritatea hotelurilor nu își permit să ofere canile pentru că sunt utilizate și de viitorii turiști, însă întreabă la recepție pentru a afla dacă poți pleca acasă cu o cană cu sigla hotelului.

- Apă îmbuteliată - Dacă nu face parte din minibar, apa imbuteliata din cameră nu te va costa nimic. Asigură-te că sticlele sunt gratuite înainte să le iei.

- Halate de baie - în hotelurile ieftine halatele de baie trebuie plătite cu un cost suplimentar, insa in multe hoteluri de lux, halatele sunt incluse în costul camerei, iar unele dintre hoteluri chiar brodează inițialele sau sigla hotelului pe ele. Astfel, cand ajungi acasa il vei folosi dupa un dus fierbinte, iti vei aminti de respectivul hotel, iar asta te va face sa te atasezi de locul acela si probabil vei reveni. Este un truc de marketing pe care hotelierii isteti il folosesc.

- Papuci - Majoritatea hotelurilor oferă papuci de unică folosință, iar aceștia sunt aruncați de obicei dacă sunt lăsați în cameră. Dacă îți plac papucii, îi poți lua acasă și să îi utilizezi dacă ai nevoie de unii în următoarea vacanță.

- Umbrele - Desi de obicei nu sunt gratis, uneori se poate întâmplă să uiți umbrela acasă și să fie frumos să știi că există hoteluri care oferă umbrele gratuite. Asigură-te să întrebi la recepție dacă acestea sunt disponibile la liber.

Care e stațiunea preferată a românilor, pe litoral: 62% au avut această preferință

Mai multe articole despre:
hotel cazare calatorii receptie