MENIU

Ce înseamnă când visezi şoareci sau şobolani. Semn bun sau semn rău?

Atât şoarecii, cât şi şobolanii, atunci când sunt visaţi, dezvăluie informaţii despre prieteni falşi şi duşmani sau anunţă pagube şi nenorociri. Totodată, şoarecii pot vorbi despre stadiul şi calitatea relaţiei de cuplu.

Ce înseamnă când visezi şoareci sau şobolani:

- Dacă visezi şoareci în casă, înseamnă că rudele sau prietenii apropiaţi te vorbesc pe la spate şi uneltesc împotriva ta. Şoarecele în casă din vis anunţă şi pagube materiale.

- Dacă visezi un şobolan în casă, este semn rău, acesta prevestind certuri şi minciuni în interiorul familiei sau prieteni foarte apropiaţi care îţi vor face rău prin vorbe neadevărate. Simbolizează o comunicare precară cu persoanele apropiate din jurul tău.

- Dacă visezi un şoarece sau un şobolan care roade mobilă sau obiecte din casă, este semn că urmează să pierzi o suma de bani sau că vei fi păgubit şi există posibilitatea că persoană care îţi face rău să fie chiar din anturajul tău.

- Dacă visezi un şoarece sau şobolan care umblă pe masă, este semn că sporul casei tale este în pericol. Încearcă să-ţi planifici mai bine bugetul şi să nu dai bani cu împrumut.

- Dacă în vis vezi şoareci sau şobolani care îţi intră pe geam în casă înseamnă că vecinii tăi te bârfesc şi sunt cu ochii pe gospodăria ta. Acest vis poate simboliza şi greşeală sau remuşcarea de a fi prea prietenos cu străinii sau de a lasă pe alţii să se amestece în treburile tale. Atenţie la prietenii făţarnici din jurul tău şi încearcă să nu mai deschizi uşa tuturor celor care bat în ea.

- Dacă visezi şoareci sau şobolani care fug spre uşa, înseamnă că poţi primi nişte vizite neaşteptate de la persoane pe care nu-ţi face o deosebită plăcere să le întâlneşti.

- Dacă te visezi înconjurat de şoareci, atunci este semn clar că în jurul tău ai prieteni falşi şi prefăcuţi. De asemenea, acest vis poate traduce o înşelăciune, iar dacă mai mulţi şobolani te înconjoară, poţi fi înşelat chiar de partenerul de viaţă. Acest gen de vis poate simboliza şi amanta sau femeia de moravuri uşoare care îi da târcoale soţului şi-l ispiteşte.

- Visul în care te vezi prinzând şoareci sau şobolani este semn bun, avertizându-te că ai scăpat de ghinioanele din viaţă ta şi că urmează un drum lin. În funcţie de mărimea vietăţii, îţi poţi da seama de anvergură evenimentelor depăşite sau de gravitatea conflictelor trăite.

- Dacă prinzi un şoricel în vis, pregăteşte-te de căsătorie sau, dacă eşti singură, pregăteşte-te să-ţi cunoşti jumătatea, căci acest vis indică faptul că vei întâlni o persoană care te va iubi şi te va face fericită.
pentru ţine, poţi fi pusă într-o situaţie ruşinoasă sau jenantă.

- Dacă te vezi în vis ţinând în mâna un şoarece, este semn bun, indicând fie că tu vei rămâne însărcinată, fie că o prietenă bună va rămâne gravidă.

- Şoarecele negru din vis este semn că un prieten, vecin, rudă îţi fură din casă.

Sursa: tonica.ro