MENIU

Ce înseamnă când visezi că mori? Cum trebuie interpretat corect acest vis

Ce înseamnă când visezi că mori? Visele despre moarte pot fi destul de înspăimântătoare însă nu trebuie să intri în panică. Ca să înţelegi mai bine de ce moartea îţi apare în vis, e nevoie să analizezi un pic viaţa ta reală şi să îţi dai seama ce ar putea provoca un asemenea vis urât.

Ce înseamnă când visezi că mori? Atunci când te visezi murind, de cele mai multe ori, semnifică un nou început. Vrei o mutare de proporţii în viaţa ta, una care să îţi schimbe cu totul viaţa. Dacă te măriţi sau divorţezi, dacă eşti promovată sau te muţi în altă ţară, poţi experimenta vise despre moarte. 

Visul despre propria moarte poate însemna şi evadare. Încerci să fugi de responsabilităţile din viaţa ta sau de ceva care îţi dă bătăi de cap, precum stresul de la serviciu, o obligaţie, o despărţire dureroasă.

Ce înseamnă când visezi că mori?  În unele cazuri, visul în care mori reprezintă un simbol pentru propriile sacrificii. Simţi că pui mereu nevoile altora pe primul loc.

Când visezi că moare cineva, acest lucru ascunde resentimente faţă de persoana în cauză. Undeva înlăuntrul tău, îi porţi pică acelei persoane pe care o visezi murind.

Sursa: feminis.ro