MENIU

Ce înseamnă când visezi că îţi cad dinţii

<p>Mare atenţie dacă visezi aceste trei lucruri. Prevestesc un necaz mare</p>

Visele în care ne cad dinţii sunt nu doar înfricoşătoare şi şocante, ci lasă şi o imagine durabilă în mintea noastră. Aşadar, cum le putem interpreta?

Visele cu dinţi căzuţi sunt printre cele mai comune vise din viaţa unei persoane. Scenariile acestor vise pot fi: dinţi ce se năruie în mâinile dumneavoastră, dinţi ce cad unul câte unu, dinţi crescuţi strâmb sau dinţi stricaţi. Dar ce înseamă aceste vise ?

Una dintre teori este că visele despre dinţi reflectă neliniştile tale despre aspectul şi modul în care te percep alţii. Dintţii joacă un rol important pentru transmiterea unei imagini atractive şi sunt o armă importantă într-un joc de flirt. Astfel, aceste vise pot fi cauzate de o teamă de respingere, impotenţa sexuală sau consecinţele îmbătrânirii.

O altă teorie legată de căderea dinţiilor este frică de a fi jenat(ă) sau de a pica prost în anumite situaţii. Aceste vise sunt o supra-exagerare de griji şi nelinişti. Poate că vă simţiţi nepregătiţi pentru o sarcină ce vi-a fost îndemânată. Este posibil să aveţi sentimente de inferioritate şi o lipsă de încredere în sine într-o situaţie sau o relaţie din viaţă dumneavoastră.

Sursa: girly.ro

Ce înseamnă dacă visezi că faci sex cu o persoană cunoscută

Mai multe articole despre:
dinţi vis cad dinţii