MENIU

Ce haine se recomandă de Craciun si Revelion!

Cristina Uceanu – hairstylist Jovsky Studio : https://www.facebook.com/JovskyStudio “De Craciun petrecem in familie, asa ca tinutele pot fi lejere sau elegante, astfel ca si coafurile care se potrivesc sunt cele naturale, stylingul va fi unul natural din perie, un coc strans la ceafa sau o coada la baza gatului, in functie de accesorizare.

De Revelion, toata lumea isi doreste sa straluceasca, sa intre in noul an in cea mai buna forma. Multe dintre doamne isi aleg cu grija tinutele din timp, incearca multe combinatii care sa le permita atat lejeritate in miscare in noaptea dintre ani, cat si un aspect wow. Coafurile merita aceeasi atentie ca tinuta, pentru ca o coafura buna iti da o stare buna, atrage toate privirile si iti pune intreaga tinuta in valoare. Aspectul de Revelion trebuie vazut ca un intreg unitar, un concept unic cu toate detaliile puse la punct. Asadar, noi propunem:

1. La o rochie asimetrica sau la o tinuta cu un accesoriu pe un umar se potrivesc de minune coafurile cu mult volum si bucle largi, cu parul prins intr-o parte
2. La o tinuta punk, all black, este ideal ca parul sa fie prins intr-un pony tail, ridicat aproape de varful capului, mai ales ca acest tip de coafura are si un punct forte: rezistenta, oricate ore dorim sa o purtam, nu se strica.
3. Buclele retro, valurite sunt iar o varianta pentru un par mediu spre lung si pot fi purtate cu volum sau fara, in functie de fizionomie

 

Mai multe articole despre:
null