MENIU

Ce fel de săruturi detestă bărbaţii! Nu mai face asta niciodată!

Ce fel de săruturi detestă bărbaţii! Nu mai face asta niciodată!

Fiecare om sărută în propriul stil personal, după cum a deprins din experienţa sa amoroasă. Există însă anumite feluri de a săruta care sunt neplăcute, mai ales pentru bărbaţi, căci vin din încercările eşuate ale femeilor de a fi foarte senzuale.

1. Sărutul de curăţare totală
Indiferent cât de sexi, amuzantă şi inteligenţă este o femeie, un bărbat va fi lăsat cu o proastă impresie, cu o senzaţie neplăcută dacă ea, în timp ce se sărută, acţionează cu limba ca şi cum ar vrea să-i cureţe toată cavitatea bucală. Limba exagerat de fermă, exagerat de invazivă, care împunge efectiv în timpul sărutului generează neplăcere.

2. Sărutul care înghite
Sărutul franţuzesc este cât se poate de pasional. Însă asta nu înseamnă că partenerii trebuie să se înghită unul pe celălalt în timpul sărutului, acest tip de “invazie” fiind total neplăcut.

3.Limba inertă
Cum nici o limba invazivă nu este prea plăcută, nici una inertă nu e ok. Bărbaţii au nevoie de implicare şi din partea femeii, săruturile în care ele îşi lasă limba să zacă efectiv în gură partenerilor lor fiind total neplăcute.

4. Sărutul de milă
Bărbaţii simt că femeile au chef fizic de ei sau nu. Şi îşi dau seama implicit când ele sărută cu pasiune sau pur şi simplu că să-şi îndeplinească rolul de partenere de moment. Este vorba de supranumitul sărut de milă, scurt, “ca să fie” – cum s-ar spune.

Sura: lyla.ro

Mai multe articole despre:
femeie sărut cuplu