MENIU

Ce facem în weekend: Balkanik Festival, Bike Fest sau Ansamblul Aleksandrov?

E vineri şi cu toţii numărăm orele care au mai rămas până la terminarea programului şi aşteptăm cu nerăbdare să putem spune cu toată inima: E WEEKEND! Realitatea.net îţi prezintă cele mai interesante şi interactive evenimente care au loc la sfârşit de săptămână.

Vremea nu ne este chiar aliatul principal, de această dată, însă asta nu ne poate opri să petrecem, ca în fiecare săptămână, două zile libere exact așa cum ne dorim.

Vineri e Balkanik Festival

Astfel, "Bucureştii lui Caragiale" îşi continuă ascensiunea şi în acest weekend, începând de vineri, 11 septembrie, atunci când ne întâmpină cu piese de teatru amuzante şi interactive, de la ora 19.00. Festivalul, organizat de Administraţia Monumentelor şi Patrimoniului Turistic, a ajuns la ediţia a patra şi se bucură de un adevărat succes în rândul cetăţenilor. Perioada în care se desfăşoară evenimentul este 28 iunie – 22 septembrie, iar programul integral poate fi găsit la www.festivalcaragiale.ro

Tot azi, de la ora 18.00, ia startul Balkanik Festival, care se întinde până pe 13 septembrie, la Grădina Uranus și la The Ark. Balkanik Festival este la a cinciea ediție și reprezintă un fusion de muzică din Balcani cu muzică electro-acustic, reggae, jazz și hip-hop. Abonamentele s-au pus în vânzare pe Eventbook.ro și pot fi găsite la prețul de 85 de lei.

Râsul își are și el locul vineri. Stand Up comedianții Cristian Dumitru, Raul Gheba, finalist al showului Românii au Talent, și Cristi Fermecătoru` performează, de la ora 21, la Coopper`s Pub.

Sâmbătă ne delectăm cu Ansamblul rusesc

Sala Radio găzduiește, sâmbătă, concertul Ansamblului Aleksandrov, adevăratul Cor al Armatei Roșii, acesta fiind cel mai mare ansamblu artistic din Rusia. Corul este renumit pentru finețea și puritatea inerpretării muzicale academice, plină de emoție, artă și înzestrare vocală. Muzica Ansamblului combină cu succes instrumentele populare rusești cu instrumentele de suflat din metal și lemn. Biletele se găsesc la prețuri între 70 și 150 de lei, în funcție de categorie.

Sau, de la ora 20.30, în localul La Bordei se cântă muzică pasională din sudul Americii, sub amprenta artistei Ioana Ernea, acompaniată de Alexandru Nuca. Intrarea este liberă, în schimb, consumația minimă este de 35 de lei.

Iubitorii de sport sunt așteptați la BikeFest ediția 2015, până pe 13 septembrie, un eveniment pentru care “pe două roți” înseamnă un stil de viață. Organizatorii îl descriu ca pe un eveniment care nu trebuie ratat, singura competiție de ciclism din curtea Palatului Parlamentului, presărată cu evenimente distractive.

Duminică, ventrilocie pentru adulți

Duminică, EliteArt Gallery invită doritorii la expoziția Transfer de identitate, ce are loc între orele 11.00-19.00 până pe 1 octombrie. Expoziția reunește ceramică, instalație textilă și pictură.

Mai târziu, începând cu ora 20.00, Oana Maria Sîrbu & Band concertează în cadrul evenimentului Acoustiv Garden de la Berăria H. Trupa promite că melodiile live vor suna senzațional și că va aborda toate genurile muzicale.

Dacă, totuși, râsul ocupă primul loc în planul de duminică seara, Ceainăria ARTea a pregătit un show excepțional, mai exact “In a sexy show”- adul ventriloquism. Cristina Zvoboda este pregătită sa facă un spectacol de ventrilocie de zile mari, destinat exclusiv publicului adult.