MENIU

Ce fac zodiile atunci când sunt nefericite în dragoste. Ce le trădează

Ce fac zodiile atunci când sunt nefericite în dragoste. Ce le trădează

Descoperă cum poţi afla dacă partenerul tău de viaţă este nefericit în relaţie, chiar dacă încearcă să ascundă acest lucru destul de bine!

Berbec

Berbecii se închid în sine şi nu te vor confrunta decât dacă este necesar. Când sunt îndrăgostiţi, ei împart orice cu partenerul de viaţă, chiar şi cea mai mică prostie pe care o fac o vor împărtăşi. De asemenea, vor să ştie tot timpul ce faci sau ce e în mintea ta. Dacă trebuie să îl întrebi dacă e sau nu ceva în neregulă, atunci cu siguranţă e nefericit în relaţie.

Taur

Atunci când e nefericit, Taurul va face tot ce e posibil să nu arate, devenit exagerat prin fericirea pe care o arată. Atât faţă în faţă, cât şi pe reţelele de socializare, acesta va declara exact contrariul a ceea ce simte. Pentru el, imaginea pe care şi-o fac alţii despre el e foarte importantă, iar fericirea lor depinde de asta.

Gemeni

Gemenii nu sunt subtili atunci când sunt nefericiţi, dar dau dovadă că nu pot lua o decizie. Îşi vor arăta nefericirea pe orice alt plan decât în dragoste, vor plânge fără niciun motiv, îşi va enerva prietenii şi le va fi greu la serviciu până vor fi nevoiţi să se confrunte cu realitatea. Într-un cuvânt, vor fi un dezastru!

Citeşte continuarea pe eva.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop COMPATIBILITATE ZODII