MENIU

Ce este, de fapt, SPORUL CASEI şi cum poate aceasta să fie furat. Multă lume nu ştie asta!

Fiecare persoană câştigă o sumă de bani. Suma poate să crească sau să se micşoreze, în funcţie de modul cum o gospodărim. În acelaşi timp, Dumnezeu a îngăduit ca fiecare dintre noi să aibă un înger păzitor, un ghid spiritual, care se ocupă şi de veniturile noastre financiare. În tradiţia populară, acest înger se numeşte spor.  

Există posibilitatea ca sporul casei să fie furat sau legat, să servească interesele altei persoane, mai ales ale celei care-l fură. De aceea, spune tradiţia, când este furat sporul casei, nu mai are cine să ne ajute să ne gospodărim : pierdem bani, cheltuim fără folos şi nu mai beneficiem de nici un leu câştigat.

Cum aducem sporul înapoi?

Dacă cineva cere o bancnotă, dar îţi restituie aceeaşi bancnotă, se spune că prin acest simplu schimb de bani, persoana rău intenţionată îţi fură sporul. Desigur, în acest caz este vorba de un iniţiat, de persoane care cunosc rolul acestui ritual.

Rostiți rugăciuni pentru sporul casei și discutați cu duhovnicul vostru ! Gândiți pozitiv despre bani, nu spuneți frecvent că nu aveţi bani niciodată, nu spuneţi blesteme la adresa banilor și norocul va reveni înapoi în casa voastră.

Unii preoţi cu mare har, spun că dacă primeşti bani de la un om cu faimă proastă sau de la un cămătar, să nu amesteci acei bani cu cei pe care-i ai în casă. Mai mult, spun aceşti iniţiaţi, acei bani se spală ( cu grijă) cu apă şi detergent, apoi se ”curăță” cu o cârpă cu agheasmă. . După purificare, banii respctivi se pun la uscat pe o suprafaţă plană. Când s-au uscat, puteţi să folosiţi banii respectivi. Pentru a aduce sporul înapoi, se spun rugăciuni, se ţine post negru până la ora 24.

Mai multe articole despre:
sporul casei ce este sporul casei