MENIU

Ce dependențe ai, în funcţie de zodie. Cele mai mari "păcate" ale horoscopului

Ce dependențe ai, în funcţie de zodie. Cele mai mari "păcate" ale horoscopului

Fiecare semn zodiacal are o dependență proprie, care îl definește într-un fel sau altul. Așadar, iată care este dependența ta, în funcție de zodia în care te-ai născut!

Berbec - cafeaua/ceaiul

Nativii Berbec sunt cei mai activi și ocupați oameni. Ei tind să fie dependenți de cafea sau ceai, deoarece sunt băuturile energizante care îi ajută să reziste cât mai mult timp. În plus, ei nu pleacă nicăieri fără cana/paharul de cafea.

Taur - mâncarea

Taurii se confruntă des cu mâncatul emoțional, dar ei au un apetit foarte mare mereu. Știu să se bucure de fiecare îmbucătură de mâncare, iar unicitatea lor este că nu au nevoie de o companie ca să poată mânca. Le place să mănânce singuri!

Gemeni - țigările

Acești nativi abia așteaptă pauzele de țigară din programul de muncă. În plus, când sunt în public ei au tendința să se îndepărteze ca s își aprindă o țigară. Se crede că persoanele născute în zodia Gemeni asociază fumul cu spargerea de gheață, deoarece le place să socializeze. De asemenea, ei cred că fumatul îi ajută să se elibereze de stres și de probleme.

Află ce dependențe au restul zodiilor pe clickpentrufemei.ro.