MENIU

Ce decizie s-a luat în privința elevilor care au mimat sexul oral la Balul Bobocilor

Conducerea Colegiului Tehnic de Comunicaţii ”Augustin Maior” Cluj-Napoca nu va sancţiona niciun elev care a participat la Balul Bobocilor, unde s-a mimat sexul oral, deoarece faptele au avut loc în afara şcolii, unde responsabilitatea nu mai aparţine profesorilor, anunță Mediafax. 

Directorul Colegiului Tehnic de Comunicaţii ”Augustin Maior” Cluj-Napoca, Angela Roşca, a declarat că după ce elevii au părăsit perimetrul şcolii, responsabilitatea pentru ceea ce fac revine celor ”care le-au dat banişi le-au dat voie să participe la astfel de manifestări”.

”Şcoala nu a organizat şi nu organizează astfel de manifestări, noi ca instituţie nu am făcut niciun fel de promovare a Balului Bobocilor, nu deţin informaţii despre cine a organizat acest eveniment. Nu pot să aplic sancţiuni pentru ceva desfăşurat în timpul liber, nimănui. Ei sunt elevii acestei instituţii în perimetrul şcolii, în momentul în care au părăsit peruimetrul acesteia responsabilitatea revine în întregime celor care le-au dat bani şi le-au dat voie să participe la astfel manifestări”, a spus Roşca.

Mai multe articole despre:
liceu sex oral balul bobocilor