MENIU

Ce averi au membrii Guvernului Dăncilă

Ce averi au membrii Guvernului Dăncilă

Guvernul Dăncilă, între bogați și datornici! Noii miniștri deţin proprietăți și alte bunuri destul de modeste, în comparație cu predecesorii lor. Mai mult, unii membri ai Guvernului Dăncilă au credite consistente la bănci. Campion este chiar ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, cu datorii de aproape un milion de euro. 

Guvernul condus de Viorica Dăncilă este unul al contrastelor. Pe de o parte, noul premier se poate lăuda cu două apartamente şi două case, plus aproape o jumătate de milion de euro în conturi.

De departe însă, cel mai înstărit ministru este vicepremierul Ana Birchall. Ea are cinci proprietăţi, mare parte în Statele Unite ale Americii, plus un milion de lei în conturi.

Nici Ministrul Educaţiei nu stă prea rău. Valentin Popa are două hectare de teren agricol, două apartamente, două case şi două maşini.

La polul opus, ministrul de Finanţe vine în Guvern cu datorii. Aproape 900.000 de euro trebuie să dea Eugen Teodorovici băncilor. La fel cum şi ministrul Fondurilor europene, Rovana Plumb, are credite de aproape 800.000 de euro. Şi ministrul Sănătăţii are datorii. Sorina Pintea are două credite de aproape 170.000 de euro. 

Mai multe articole despre:
guvern Viorica Dăncilă