MENIU

Ce au cerut "patronii morţii" să li se aducă în celulă

Au trecut trei zile de cand cei trei patroni ai clubului Colectiv se afla dupa gratii, riscand pana la 15 ani de inchisoare. CANCAN.ro a aflat ce au cerut ieri Alin Anstasescu, Catalin Gancea si Costin Mincu.

A trecut deja o saptamana de la tragedia care a indoliat o tara intreaga. Vinerea trecuta, clubul Colectiv din Capitala a luat foc, iar bilantul incendiului este cutremutator. Pana in acest moment au decedat 32 de persoane si alte 150 sunt tintuite pe patul de spital, luptand pentru viata lor.

In momentul izbucnirii iadului, cei trei patroni ai clubului nu se aflau in incinta localului. A doua zi, ei au fost chemati sa dea declaratii la Parchetul General, dupa ce anchetatorii au ridicat probe de la fata locului. Miercuri, Alin Anastasescu, Catalin Gancea si Costin Mincu au primit mandat de 29 de zile, iar in acest moment se afla in arestul politiei.

"Cel mai afectat este Catalin Gancea, nu a putut sa doarma si nici sa manance. Plange tot timpul, sufera enorm. Spune ca se gandeste cati oameni a pierdut in incendiul nenorocit si ca i-au murit cel putin cinci prieteni. Toti trei au vrut sa vada un psiholog, iar unul dintre ei a vorbit si cu un preot. Trec prin momente grele. Alin a spus procurorilor ca il omoara ideea ca are atatea suflete pe constiinta si ca nu va reusi sa treaca peste ce s-a intamplat. Toti trei sunt in depresie. Sunt constienti ca isi vor petrece multi ani de acum incolo dupa gratii. Familiile sufera la fel de mult, vin in vizita ori de cate ori li se permite. S-au zgarcit la bani, iar pentru asta vor petrece cei mai frumosi ani dupa gratii", a declarat un apropiat al celor trei, pentru CANCAN.ro.

Mai multe articole despre:
club colectiv