MENIU

Ce poți face ca să ai energie o zi întreagă. 5 sfaturi de la specialiști

Deseori sunt momente când cafeaua sau energizantul nu își poate face efectul asupra lipsei tale de energie și te simți fără vlagă. Iată ceea ce trebuie să faci și ce trebuie să consumi pentru a nu-ți pierde din energie!

Principala lipsă de energie este cauzată de prea puține ore de somn. Acest aspect nu trebuie ignorat sub nicio formă! Lipsa somnului nu afectează doar nivelul de energie, ci și creierul, sănătatea.

Mulți specialiști spun că trebuie să dormi între 7 - 9 ore pentru a avea energia necesară. De asemenea, stresul poatea avea un efect devastator asupra energiei tale. Obosești mai repede atunci când în viața ta se instaurează stresul.

Pentru a reduce stresul poți apela la acupunctură sau terapia cu masaj. Conform clickpentrufemei.ro, deși alimentele bogate în carbohidrați sunt cele mai accesibile produse pentru producerea de energie, consumul lor în exces poate avea efecte adverse asupra organismului tău. 

Încearcă să incluzi în meniu carnea de pește proaspăt, deoarece acesta conține grăsimi sănătoase și menține un echilibru  stabil de zahăr.