MENIU

Ce a răspuns Carmen Dan la întrebarea "Aţi fi un premier mai bun decât Grindeanu?"

Carmen Dan

Carmen Dan, ministrul demisionar de la Interne, unul dintre numele vehiculate ca variantă de înlocuitor din partea PSD a premierului Sorin Grindeanu, a refuzat să răspundă frontal la orice întrebare legată de posibila sa nominalizare pentru postul de prim-ministru. 

"Prefer să nu răspund la ipoteze şi speculaţii, nu mi s-a propus funcţia de premier. Ar fi prea devreme să răspund la speculaţii, nu vreau să creadă nimeni că îmi doresc acest post şi că mi-am fixat un obiectiv din asta", a declarat Carmen Dan, joi dimineaţa, la prezentarea la minister.

Întrebată de unul dintre jurnalişti dacă ar fi un premier mai bun decât a fost Sorin Grindeanu, vechea colaboratoare apropiată a lui Liviu Dragnea s-a poticnit în oferirea unui răspuns, spunând că este încă ministru de Interne, deşi tocmai şi-a semnat demisia.

"Eu cred că...am fost şi încă sunt ministru de Interne", a răspuns şovăielnic Carmen Dan.

Carmen Dan spune că a lucrat îndeaproape cu domnul Dragnea, îi cunoaşte "stilul de muncă al domnului Dragnea, am lucrat cu el la Teleorman".

Oficialul PSD a precizat că este libertatea secretarilor de stat dacă îşi dau sau nu demisia după retragerea miniştrilor.

Ministrul Carmen Dan a mai declarat că, din ce știe, demisiile miniștrilor PSD și ALDE au fost deja depuse la Secretariatul General al Guvernului, însă nu toți membrii Cabinetului au făcut acest gest, așa cum afirma, miercuri, președintele PSD, Liviu Dragnea. "Până când demisia nu se publică în Monitorul Oficial ocupăm încă aceste portofolii, dar trebuie să avem grijă să nu ne depășim competențele expres prevăzute de lege", a spus ea.

Mai multe articole despre:
Liviu Dragnea Sorin Grindeanu carmen dan